Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.215
- 39.469
- 3.993
aysal yönetimi ilk döneminden beri hiçbir yönetimi savunmadım ben dogru yapılan işler savunulur yanlıs işlerde eleştiriler ama ahmed arif gibi herşeyi eleştirirsek işin içinden cıkılmaz hersey kötü hersey kötü ozaman hic izlemeyelim bu dedigim yönetim icinde hoca icinde gecerli yönetimi 2-3 aylık dönem icin basarılı buluyorum 1 seneyi doldurmadan net bişey demek haksızlık olurKim iyi iş yaptı..
7 milyona 5 taksit hiç gerekde olmayan nelsson mu zor transfer 3 milyona üç raksit morutan mı zor transfer,berkanmı,bir milyonluk boeymi hangisi zor transfer..
Senelerden beri bıkmadınız şu yöneticiler körü körüne savunmakdan.
Aynı yorumlar geçen senede yapılıyordu..Ne oldu şimdi aynı adamlar eski yönetime saydırıyor.
Fatij terim istifa eetmesini gerektirecek kadar ciddi hatalar yapmışdır.Ama şu yönetimleride Allah aşkına abartarak savunmayın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hoca içinde eleştirilecek çok şeyler var malum ama saygıyı aşmamak lazım insanlar eleştiriyle hakareti karıştırır oldu şikecilerin taraftarlarına dönmeye basladık bende 2-3 yıldır sürekli eleştiriyorum ama hakaret ve saygısızlık ayrı birşey