Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim iyi iş yaptı..
7 milyona 5 taksit hiç gerekde olmayan nelsson mu zor transfer 3 milyona üç raksit morutan mı zor transfer,berkanmı,bir milyonluk boeymi hangisi zor transfer..
Senelerden beri bıkmadınız şu yöneticiler körü körüne savunmakdan.
Aynı yorumlar geçen senede yapılıyordu..Ne oldu şimdi aynı adamlar eski yönetime saydırıyor.

Fatij terim istifa eetmesini gerektirecek kadar ciddi hatalar yapmışdır.Ama şu yönetimleride Allah aşkına abartarak savunmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aysal yönetimi ilk döneminden beri hiçbir yönetimi savunmadım ben dogru yapılan işler savunulur yanlıs işlerde eleştiriler ama ahmed arif gibi herşeyi eleştirirsek işin içinden cıkılmaz hersey kötü hersey kötü ozaman hic izlemeyelim bu dedigim yönetim icinde hoca icinde gecerli yönetimi 2-3 aylık dönem icin basarılı buluyorum 1 seneyi doldurmadan net bişey demek haksızlık olur
hoca içinde eleştirilecek çok şeyler var malum ama saygıyı aşmamak lazım insanlar eleştiriyle hakareti karıştırır oldu şikecilerin taraftarlarına dönmeye basladık bende 2-3 yıldır sürekli eleştiriyorum ama hakaret ve saygısızlık ayrı birşey

Son 4 mesajımı yarına saklıyorum.

Ulan bir kere be bir kere de golle bitsin...

Bu kadar sabretmenin sonucunda mutlu sonla bitsin.

Cümleten iyi geceler.

Son düzenleme:
Yönetim transferi kapattık diye bir açıklama yapmadıkça kim ne söylerse boş, kimsenin bir şey bildiği yok.

Gedson+dieng süper olur ama hiç mantıklı değil hem çok pahalı olur ikisi hem de orta üçlünün hepsi yabancı olmaz biri yerli olur taylan ya da berkan gedson harika olur ama dieng de ihtiyacımızı görür hangisi gelirse o bölgedeki sorunumuz büyük ölçüde çözülür bireysel hatalar dışında kolay kolay da gol yemeyiz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ft hocamın bahsettiği fırsat transferleri ve tarihi kararlar nerde kaldı acaba?

2.30saat filme baktim hala gelisme yok. Dukkani kapatalim o halde

Yarın gece, 2019'da 1 Eylül'ü 2 Eylül'e bağlayan gece gibi pat pat haberler gelir inşallah.
Ekran Resmi 2021-09-07 00.07.27.webp

Ekran Resmi 2021-09-07 00.07.13.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt