Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20210903-190143_Opera.webp

gecmis olsun

Bunlarla uğraşma tek çare 3-4-3. Üç yerli Halil, Kerem, Berkan.

üclü savunmadan haz etmiyorum ya. Zaten bizim 6 stoperlerin arasina giriyor, üclüyoruz orayi hücuma cikarken, ekstra bior stoper bizi genelde ofansif oynadigimizdan, daha iyi yapmiyor defansif olarak...

Voleybol basligindan atilma sebebim nedir ?
O zeki mod kimse bir ciksin ortaya

52 kiloyum ama bu herife bir omuz atsam yıkarım şu halimle. 2 kere öyle ağır sakatlık geçirdi kolay değil kabul ediyorum, ama bu kadar da olmaz be kardeşim.

Mersinli miydin yoksa Hataylı mı onur? Web tasarımcısı mıydın sen birşey soracaktım web design için

•quod erat demonstrandum•

Acil evlenmesi lazim @Onur Adıbelli dostumun. Okadar abi dedi, bir örnek alsın bir zahmet. 15 kilo aldık
İşim gücüm olsa hemen evlenirdim abi inan. Ben zaten yalnızlığa hiç gelemiyorum. Tam love adamıyımdır üstelik. :D
Ama görünen o ki, hesaplarıma göre evlenmeme min 8 sene var. :D

Mohammed ilk 11 olmalı artık Bu çocuğu kendimizi getireceksek Avrupa’da bari oynasın.

Diagne zaten para etmiyor

Bir kac mac sonra ilk 11’e donecektir. Trabzon macindan sonra icerde oynayacagimiz macta alacagi taraftar destegi ile kendine gelir. Tabi ilk once hoca ile konusmali. Kacirdigi pozisyon sonrasi kenara bakiyorsa demek ki bir yerlerde sorun var.

Bir kac mac sonra ilk 11’e donecektir. Trabzon macindan sonra icerde oynayacagimiz macta alacagi taraftar destegi ile kendine gelir. Tabi ilk once hoca ile konusmali. Kacirdigi pozisyon sonrasi kenara bakiyorsa demek ki bir yerlerde sorun var.

Hocanın az manyak olduğu kendisine anlatılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt