- 21 Ocak 2010
- 72.810
- 51.239
- 5.003
Umut öfkeli sözlükte GSC yi kötüleyip duruyormuş sanırım
•quod erat demonstrandum•
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhangi bir rahatsızlığım yok. Dayı tarafına çekmişim. Onlar da benim gibi zayıflar.Bir rahatsızlığını var renktas yoksa boyunmu kisa
Bunlarla uğraşma tek çare 3-4-3. Üç yerli Halil, Kerem, Berkan.
52 kiloyum ama bu herife bir omuz atsam yıkarım şu halimle. 2 kere öyle ağır sakatlık geçirdi kolay değil kabul ediyorum, ama bu kadar da olmaz be kardeşim.
İşim gücüm olsa hemen evlenirdim abi inan. Ben zaten yalnızlığa hiç gelemiyorum. Tam love adamıyımdır üstelik.Acil evlenmesi lazim @Onur Adıbelli dostumun. Okadar abi dedi, bir örnek alsın bir zahmet. 15 kilo aldık
Yedek kulübesine sevgilerimizi iletip bırakmak lazım. Müptezel aklını kaybedersarriye, tarlabaşından 2 cigaralık sardırdık mı maçı bize salar
Bir kac mac sonra ilk 11’e donecektir. Trabzon macindan sonra icerde oynayacagimiz macta alacagi taraftar destegi ile kendine gelir. Tabi ilk once hoca ile konusmali. Kacirdigi pozisyon sonrasi kenara bakiyorsa demek ki bir yerlerde sorun var.Mohammed ilk 11 olmalı artık Bu çocuğu kendimizi getireceksek Avrupa’da bari oynasın.
Diagne zaten para etmiyor
Hataylı'yım doktor, ama başkasıyla karıştırdın sanırım. Web tasarım ile alakam yok maalesef.Mersinli miydin yoksa Hataylı mı onur? Web tasarımcısı mıydın sen birşey soracaktım web design için
gidiyoooo
gidiyoooo
Hataylı'yım doktor, ama başkasıyla karıştırdın sanırım. Web tasarım ile alakam yok maalesef.![]()
Bir kac mac sonra ilk 11’e donecektir. Trabzon macindan sonra icerde oynayacagimiz macta alacagi taraftar destegi ile kendine gelir. Tabi ilk once hoca ile konusmali. Kacirdigi pozisyon sonrasi kenara bakiyorsa demek ki bir yerlerde sorun var.
* işareti olanlar b listesi40 kişi var listede bir yanlışlık var o işte.