Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.794
- 43.745
- 3.888
Sovecegim artık burama kadar geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önüne gelene etebo diyorlar yav.Adama Etobo benzetmesi yapanlar tek bir maçını dahi izlememişlerdir %100 , ezbere yorum yapmak alışkanlık olmuş.

Nevzat Dindar ppsi ne zaman gelirSüpriz oldu yanilmadi
He he son gün çok düşüyor fiyatlar. Akşam pazarına çıkmamış lar hiç. Malın en çürükleri kalıyor tezgahta.
Dieng mi geliyor yaniKadir Çetinçalı: Başkan Burak Elmas ile görüştüm, Nampalys Mendy Galatasaray'ın gündeminde yok. (Ajans1905)
Kardeşim izlemediyseniz yorum yapmayin.
Geçen sene en az 5-6 maçını izledim.
Bu adam Etebo ile kiyaslanamaz. Çünkü daha iyi ondan.
He inanılmaz bir oyuncu mu hayır.
Ama iyi top kullanır mücadele eder. Top6 takımında rotasyon oyuncusu olmuş birine kötü diyemezsiniz.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilemiyorum da Dieng ve Mendy aynı anda zor oynar zaten.Onun için bir yabancı göndermeliyiz. Babel gider mi? Yedlin olmaz çünkü başka sağ bek yedeği yok Babel zaten yedek ve kanatlarda en kötü Oğulcan veya Halil'i oynatabiliriz ama Babel'i gönderebilir miyiz?
Olabilir bilemicem.Dieng mi geliyor yani
zaten öyle, düşünmediklerini topliyoruzHe he son gün çok düşüyor fiyatlar. Akşam pazarına çıkmamış lar hiç. Malın en çürükleri kalıyor tezgahta.
Renktas kendime kufretmek istemiyorumNevzat Dindar ppsi ne zaman gelir
Bence ısıran ama ayağı da çok kötü olmayan biri bulmalıyız.Takım öyle çorba haldeki ısıran bir 6 numara mı yoksa pascı bir 6 numara mı lazım hala kararsız haldeyim.