- 22 Kasım 2008
- 12.794
- 17.035
- 2.943
Adama Etobo benzetmesi yapanlar tek bir maçını dahi izlememişlerdir %100 , ezbere yorum yapmak alışkanlık olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.67 ön libero mu olur la, yüzüklerin efendisi'mi bu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bu saatten sonra kimse gelmez. Yönetim kurulundan biri çıksın açıklama yapsın. Terim i kullanıyorlar sürekli yok lu olacak yok bu olacak diye... Lan oğlum alamıyorsanız adam gibi çıkın alamıyoruz eldeki kadro ile idare edeceğiz falan deyin.
Yok 10 gün içerisinde takım hazır ve nazır olacakmış yok 1 8 Eylül arası birsürü transfer gelecekmiş vs.
İlk başladıklarında sevmiştim transfer politikalarını 3 adamı ismi cismi çıkmamış bir anda getirip koymuşlardı. Sonradan hepsi cıvıtmaya başladı. İsimler dışarı sızmaya devam etti falan...
Neyse yav. Gündüz de dediğim gibi kalan sağlar bizimdir.
Baskıdan çıkabilen bir orta saa lazımTakım öyle çorba haldeki ısıran bir 6 numara mı yoksa pascı bir 6 numara mı lazım hala kararsız haldeyim.
Karagümrük den Erhun u alalım . 1.601.67 ön libero mu olur la, yüzüklerin efendisi'mi bu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Onun için bir yabancı göndermeliyiz. Babel gider mi? Yedlin olmaz çünkü başka sağ bek yedeği yok Babel zaten yedek ve kanatlarda en kötü Oğulcan veya Halil'i oynatabiliriz ama Babel'i gönderebilir miyiz?Dieng ve Mendy'nin birlikte alınması Mendy transferini anlamlı kılar, Mendy kötü bir oyuncu değil beklentiye bağlı.
Sakatlık sorunu var mı onu bilemiyorum ama geçen sene Amarteyle ikisi bayağı oynuyordu.