Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım öyle çorba haldeki ısıran bir 6 numara mı yoksa pascı bir 6 numara mı lazım hala kararsız haldeyim.

Bu saatten sonra kimse gelmez. Yönetim kurulundan biri çıksın açıklama yapsın. Terim i kullanıyorlar sürekli yok lu olacak yok bu olacak diye... Lan oğlum alamıyorsanız adam gibi çıkın alamıyoruz eldeki kadro ile idare edeceğiz falan deyin.
Yok 10 gün içerisinde takım hazır ve nazır olacakmış yok 1 8 Eylül arası birsürü transfer gelecekmiş vs.
İlk başladıklarında sevmiştim transfer politikalarını 3 adamı ismi cismi çıkmamış bir anda getirip koymuşlardı. Sonradan hepsi cıvıtmaya başladı. İsimler dışarı sızmaya devam etti falan...

Neyse yav. Gündüz de dediğim gibi kalan sağlar bizimdir.

Mendy iyidir. Çoğu ülkede transfer kapanmışken ellerinde kalan ve oynatmayacakları oyunculardan fazlasını alamazsın zaten. En azından devre arasına kadar iyi idare eder Mendy.

Bu adam Dieng’den iyidir muhtemelen, Leicester, Nice, Monaco’da oynamış, Monaco altyapısında yetişmiş. En azından temel futbol bilgisi daha iyidir.

Mendy mucadeleci, kosan bir oyuncu. Isin ofansif yani ile hic ama hic ugrasmaz , yani ileri cikip takima faydasi dokunmaz rakip kaleyi televizyondan macin tekrarini izlerken yakin cekimden anca gorur.

Bu saatten sonra kimse gelmez. Yönetim kurulundan biri çıksın açıklama yapsın. Terim i kullanıyorlar sürekli yok lu olacak yok bu olacak diye... Lan oğlum alamıyorsanız adam gibi çıkın alamıyoruz eldeki kadro ile idare edeceğiz falan deyin.
Yok 10 gün içerisinde takım hazır ve nazır olacakmış yok 1 8 Eylül arası birsürü transfer gelecekmiş vs.
İlk başladıklarında sevmiştim transfer politikalarını 3 adamı ismi cismi çıkmamış bir anda getirip koymuşlardı. Sonradan hepsi cıvıtmaya başladı. İsimler dışarı sızmaya devam etti falan...

Neyse yav. Gündüz de dediğim gibi kalan sağlar bizimdir.

Download.jpeg.webp

Kardeşim izlemediyseniz yorum yapmayin.
Geçen sene en az 5-6 maçını izledim.
Bu adam Etebo ile kiyaslanamaz. Çünkü daha iyi ondan.
He inanılmaz bir oyuncu mu hayır.
Ama iyi top kullanır mücadele eder. Top6 takımında rotasyon oyuncusu olmuş birine kötü diyemezsiniz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dieng ve Mendy'nin birlikte alınması Mendy transferini anlamlı kılar, Mendy kötü bir oyuncu değil beklentiye bağlı.

Sakatlık sorunu var mı onu bilemiyorum ama geçen sene Amarteyle ikisi bayağı oynuyordu.
Onun için bir yabancı göndermeliyiz. Babel gider mi? Yedlin olmaz çünkü başka sağ bek yedeği yok Babel zaten yedek ve kanatlarda en kötü Oğulcan veya Halil'i oynatabiliriz ama Babel'i gönderebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt