Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin ve modlar sürekli mıh hususu ile ilgili postlar atmaktadır.Bu yüzden forum ahalisi rahat rahat sövemiyor.Bırakın millet rahat rahat içini döksün. :asd:
Rahat rahat sövmek için devasa bir sosyal medya platformu var Oğuzhan mesela aşı olmayanlara orada sövüyoruz :D

Günaydın Assuncao ismi çıkmış güzel olur. Gidip mısırdan dienge 8 vereceğimize portekizden brezilyalı ortasahaya veriririm her türlü. Üstelik bu 21 yaşında, satmak istesen en kötü 8-10 olur zaten. Diengin elimizde patlama ihtimalide vardı. Ben sevinirim bu transfer inşsllah olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sayfa güvenilir bir sayfa diye biliyorum ve transfer bitmeye yakın böyle resimler atıyor. O yüzden bir ümitliyim ama bana da transfer olmayacakmış gibi geliyor.

Bunun icin de atmis olabilir. Ismi gecti herhalde

Hangi kalitede transfer yaparsan yap, bu oyuncuların iyiliğini de, kötülüğü de ortaya çıkaracak olan orta saha oyuncularıdır. Eğer bu şekilde kapatırsak transferi bir çuval inciri berbat ettik demektir.

Öğle 1-2 ye kadar isimler netlesmezse transferi kapattik demektir.ister adam alsın ister almasınlar bu çile bittiği için seviniyorum.basarisizlikta hesap sorulur GS taraftari beklemezz.

Eskiden takip ediyor olmasın

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt