Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.926
- 92.219
- 5.263
Admin ve modlar sürekli mıh hususu ile ilgili postlar atmaktadır.Bu yüzden forum ahalisi rahat rahat sövemiyor.Bırakın millet rahat rahat içini döksün.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admin ve modlar sürekli mıh hususu ile ilgili postlar atmaktadır.Bu yüzden forum ahalisi rahat rahat sövemiyor.Bırakın millet rahat rahat içini döksün.

Rahat rahat sövmek için devasa bir sosyal medya platformu var Oğuzhan mesela aşı olmayanlara orada sövüyoruzAdmin ve modlar sürekli mıh hususu ile ilgili postlar atmaktadır.Bu yüzden forum ahalisi rahat rahat sövemiyor.Bırakın millet rahat rahat içini döksün.![]()
Bu sayfa güvenilir bir sayfa diye biliyorum ve transfer bitmeye yakın böyle resimler atıyor. O yüzden bir ümitliyim ama bana da transfer olmayacakmış gibi geliyor.
Sen mi aldın ekran görüntüsünü?
Evet ama ilk yellowredwall dan gördümSen mi aldın ekran görüntüsünü?
Ya bazen sırf etkileşim için sahte şeyler paylaşıyorlar. Büyük ihtimalle aldık bu bebeyi.Evet ama ilk yellowredwall dan gördüm
Böyleyse saçmalık, orta saha yumuşaklıktan ölüyor zaten.Gustavo için epey analiz okudum en büyük dezavantajı yumusak- mücadeleden sakınan bir oyuncu olması diyorlar.. Genel olarak büyük potansiyel yorumu yapilmis
takip ediyor diye geliyor mu oldu ?Hayirli olsun, film burda kopar.
Asssuncaooooo.
Takip ediyor hepsini.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bir futbolcu Galatasaray Dergisini neden takıp eder? Mantıklı bir neden söyle?takip ediyor diye geliyor mu oldu ?