- 8 Temmuz 2015
- 35.892
- 70.758
- 3.893
Bi hesabın paylaşımıBöyleyse saçmalık, orta saha yumuşaklıktan ölüyor zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi hesabın paylaşımıBöyleyse saçmalık, orta saha yumuşaklıktan ölüyor zaten.
Galatasaray adının geçtiği her yerde umut olduğundan böyleyizÜstad biraz fazla iyimser değil misin?
"Dergi" kelimesinin ne olduğunu bilmediği için.Bir futbolcu Galatasaray Dergisini neden takıp eder? Mantıklı bir neden söyle?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Henüz net haberi paylaşmak adına müsaade alamadım ancak haberler güzel diyebilirim. Florya'da çalışmalar gece boyu devam etmiş. Herkesin memnun kalacağı bir son gün planlanıyor.
Ayrıca bir bilgi daha vereyim. Benfica kulübü adına çalışan 2 menajer, Brezilyalı ön libero Gabriel Pires'i Galatasaray'a önerdi. Galatasaray'ın geri dönüşü hakkında bilgim yok ancak bonservisiyle alınabilecek oyunculara öncelik verilmesi muhtemel.
@subjektifyazar
2orta saha gelsin de gerekirse kalede fatih sol bekte ömer oynar. Ama ben 1tane bile gelecegini sanmiyorum artik. Gelse simdye su saate turkiyede olacak haberleri cikardiEger 2 orta saha gelirse valla irfancan inanılmaz önemli bir hal alıyor. Kaleye yerli şart
etkilesim kasmakBir futbolcu Galatasaray Dergisini neden takıp eder? Mantıklı bir neden söyle?
Yazdım zaten üste tek nedeni o ya da merak olabilir.etkilesim kasmak
Bir futbolcu Galatasaray Dergisini neden takıp eder? Mantıklı bir neden söyle?
25 yaşında adam diyorki oyun stili olarak, babasına çok benziyor. Babasını 15 yıl önce izlemiş herhalde.Bu elemanin oyuncu ağı epey geniş detaylı analizi yapmış en önemlisi bizle adı geçmeden önce yapmış bu analizi tamamen objektif gozle
Babası çok yaşlı değil ki ben lisedeyken hala oynuyordu Madrid'de. Eleman benimle yaşıt izlemiş olabilir yani.25 yaşında adam diyorki oyun stili olarak, babasına çok benziyor. Babasını 15 yıl önce izlemiş herhalde.
Hem de ağa babası. Menejerler Nuri Alço gibi pozisyon almıştır şimdiPeki bu durum işi sin dakikaya birakip menajerlerin eline dusmek olmuyor mu simdi?