- 8 Temmuz 2015
- 35.895
- 70.762
- 3.893
Gustavoyu, defalarca aramama rağmen beni avukatına yönlendirdi. Ben kulüp başkanıyım ya. Sen benimle niye konuşmuyorsun?Beşiktaş JK transfer yetkililerinin Gustavo'nun menajerine ulaşamadıkları belirtildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gustavoyu, defalarca aramama rağmen beni avukatına yönlendirdi. Ben kulüp başkanıyım ya. Sen benimle niye konuşmuyorsun?Beşiktaş JK transfer yetkililerinin Gustavo'nun menajerine ulaşamadıkları belirtildi.
Kounde’ye benziyor.Cocugun yuzu biraz Casemiro'yu mu andiriyor bana mi oyle geliyor cozemedim.
|
Abi neren burası? Kıvrımlı filanmışMendy ve gustavo gelirse müjdeyi veren burhanin dövmesini yaptıracağım dedim şimdilik bu kadar Ekli dosyayı görüntüle 138153
OS cannndır...bir mucize olur da ikinci bir yabancı için yer açabilirsek (babel kovulur belki ????)
bir orta saha daha mı
yoksa süratli bir kanat mı
tercih ederdiniz
Adama kolpacı demişler ama Gedson teklifinin neden kabul edilmediğini de yazmış aslında pek kolpa yapıyor gibi durmuyorDemek dun o Portekizli kolpaci herif transferi tutturdu. Adi neydi unuttum.
Burası inşallah göğüs aran değildir :/Mendy ve gustavo gelirse müjdeyi veren burhanin dövmesini yaptıracağım dedim şimdilik bu kadar Ekli dosyayı görüntüle 138153
Abi neren burası? Kıvrımlı filanmış