Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bu sabah yazdigim gibi TR saat 15.00'e kadar ucak bilgileri/oyuncu transferi ortaya cikmazsa transfer olmaz diyordum, Allaha sukur ucak saati de oyuncu ismi de ortaya cikti. Hayirli olsun.

BDBADBAC-DF9A-4446-97E5-F1F79CC92877.webp
Biraz yaşlı duruyor

Bu olayı ben bir kaç yerden duydum, ciddi bunalıma girmiş o mevzudan sonra, sözleşmesinin gecikme sebebi de o, psikolojik tedavi falan görmüş. Son maç oynatılma sebebi de gol atıp o bunalımı üstünden atmasına yönelikmiş ama yine altı pastan kaçırınca oyundan alınmış vs. Malatya maçının ilk yarısında en net pozisyonlara yine Akbaba girmişti Halille.
Alanya'ya dönmesi herkes açısından win win oldu. O tarz takımların büyük oyuncusu olur yine

Neden bonservisini almadık acaba gedson için ayirdigimiz para vardı sonucta

Emre akbaba sakatliktan sonra 7 24 fifa oynuyormus kendi karisi soyledi

Zaten bu fizik yapisinada yansiyordu

Kendi dusen aglamaz

Futbolcunun en onemli ozelligi diger insanlardan ayiran hizli karar verme yetenegidir

Hem gamer hem sporcu olamazsin mallastirir insani

Burhancan sadece gustavoyu tutturdum desene iste,gustavoda 6. 8 numara gelir artik

babeli Yedlini falan birine iteleyebiliyorsak mendy'de gelebilir takılsın orda burda

Alanya'ya dönmesi herkes açısından win win oldu. O tarz takımların büyük oyuncusu olur yine

Her ne kadar biz sahadaki halini görsek de bence yaşadıkları hafif şeyler değil, Alanya'da da toparlayamayabilir o yüzden. Tarak kemiği kırıp üstüne 2 ay sonra kaval kemiği kırmanın psikolojisini dahi kaldırmak zordur hele de bir futbolcu için.

O yüzden ne olursa olsun Akbaba'ya kızamıyorum ben.

brezilyalı önlibero, hemi de wonderkid. umarım çok başarılı olur

Bu olayı ben bir kaç yerden duydum, ciddi bunalıma girmiş o mevzudan sonra, sözleşmesinin gecikme sebebi de o, psikolojik tedavi falan görmüş. Son maç oynatılma sebebi de gol atıp o bunalımı üstünden atmasına yönelikmiş ama yine altı pastan kaçırınca oyundan alınmış vs. Malatya maçının ilk yarısında en net pozisyonlara yine Akbaba girmişti Halille.
ilk yarıda saracchi'nin çevirdiği bir topu penaltı noktası civarından sol ayağıyla içeriye kapatamamıştı galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt