Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.416
- 49.326
- 3.018
Kapattik iste
Renktaş şöyle mesajlar atıyorsun, hem bizi kalpten götürüyorsun hem de kendini riske atıyorsun. Dikkat et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapattik iste
Bana sadace 1 kişi öyle seslenirdiElim ayagim titriyo künsS
Alanya'ya dönmesi herkes açısından win win oldu. O tarz takımların büyük oyuncusu olur yineBu olayı ben bir kaç yerden duydum, ciddi bunalıma girmiş o mevzudan sonra, sözleşmesinin gecikme sebebi de o, psikolojik tedavi falan görmüş. Son maç oynatılma sebebi de gol atıp o bunalımı üstünden atmasına yönelikmiş ama yine altı pastan kaçırınca oyundan alınmış vs. Malatya maçının ilk yarısında en net pozisyonlara yine Akbaba girmişti Halille.

Alanya'ya dönmesi herkes açısından win win oldu. O tarz takımların büyük oyuncusu olur yine
ilk yarıda saracchi'nin çevirdiği bir topu penaltı noktası civarından sol ayağıyla içeriye kapatamamıştı galibaBu olayı ben bir kaç yerden duydum, ciddi bunalıma girmiş o mevzudan sonra, sözleşmesinin gecikme sebebi de o, psikolojik tedavi falan görmüş. Son maç oynatılma sebebi de gol atıp o bunalımı üstünden atmasına yönelikmiş ama yine altı pastan kaçırınca oyundan alınmış vs. Malatya maçının ilk yarısında en net pozisyonlara yine Akbaba girmişti Halille.