Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafanın piyasası var fransada biliyorlar takip ediyorlar birkaç maç gol atsa en az 10+ eder.. Adamı full oynatmak lazım.. üzerinde durmak lazım..
bordo 8 artı bonus deniyordu.uefada ligde estirirse ve bu ingilizcesini geliştirirse 20 yi rahat görebilir.forvetler iyi para eder herzaman

Bu saatten sonra transfer olmaz bence kadroda gayet iyi şekilde kuruldu hayırlı uğurlu olsun.Genc dinamik kadro açıkçası 2000 li yılları bilenler leeds united efsanesini hatırlar genç koşan dağıtan bir takım hep o şekil bir kadro hayal ettim

Hoca niye farkında olmasın bizden önce tanıyordu.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim takıntılı bir adam karakter olarak sebebi her neyse birşeyden Muhammed'e kızdı ve taktı kafayı tek kalemde sildi adamı göndermeye kalktı oyuncu hatasız demiyorum ama Terim'in takintilari illallah dedirtir,Muhammed'i kazanırsak ve tapusunu alırsak mutlaka iyi para kazanırız ama terimi biraz taniyorsam Muhammed'i aldırmaz fakat Fransızlar bu çocuktaki patlayıcı gücü çoktan gördüler neyse hoca umarım yanıltır beni ve kazanmaya uğraşır muhammedi

Mostafa bu takımın birinci forvedidir.Planlama nasıl olacak bilmiyorum ancak Mostafa hala takimizda bulunan en potansiyelli adam.Ulan TFF diyemecegim.Yahu Erdoğan ne işin var futbolda diyeyim.Yeter,yeter bari futbolu bize bırak.

Bundan sonra biz artık her transfer dönemi bu kemik kadronun üstüne iskeleti bozmadan eklemeler yaparak gitmeliyiz onun haricinde satmalıyız da bu şekilde gidersek 2 senede muhtemelen borçları sıfırlarız sene sonu mutlaka hatta devre arası feghouli babel vs givi adamları gönderip ardayıda teknik heyete koyup maaşları tamamen düşürüp gençlerden oluşturmalıyız bu arada devre arası birtanede yetenekli bi sol bek almak lazım genç kasımpaşadaki evreni çok fazla kıpırdanmadan alsak iyi olur o çocuk çok potansiyelli
Eren Elmalı mı renktaş? Benim de gözüme çarptı bizim maçta.

Terim takıntılı bir adam karakter olarak sebebi her neyse birşeyden Muhammed'e kızdı ve taktı kafayı tek kalemde sildi adamı göndermeye kalktı oyuncu hatasız demiyorum ama Terim'in takintilari illallah dedirtir,Muhammed'i kazanırsak ve tapusunu alırsak mutlaka iyi para kazanırız ama terimi biraz taniyorsam Muhammed'i aldırmaz fakat Fransızlar bu çocuktaki patlayıcı gücü çoktan gördüler neyse hoca umarım yanıltır beni ve kazanmaya uğraşır muhammedi
Geçti o günler

Eski takıntısı devam etse ne Diagne takıma geri dönebilirdi ne zamanında Feg'i affederdi ne de Luyindama'ya bir daha forma verirdi
15 dkkya cicanın maçı var.bi bakmak lazım 11 de mi diye.
11de de yayını yok

Bir Brazil forma bu kadar mı yakışır beee... Resmen STAR Olacağım imajı var.

Brasil Orta Sahalara buyuk bir zaafigim var

Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva

Screenshot_20210908_202738.webp

Bu sene tribunlerde taraftar var ve hoca dahil bazı oyuncularin dokunulmazlığı doldu artık yani saygı ayrı birşey tabi ama tepkilere isliklara hepsi hazır olsun tabi gönül ister hiç olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt