Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.150
- 20.041
- 3.313
Cicâldău Sol-İç de Oynuyor15 dkkya cicanın maçı var.bi bakmak lazım 11 de mi diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicâldău Sol-İç de Oynuyor15 dkkya cicanın maçı var.bi bakmak lazım 11 de mi diye.
Mustafa'ya yaptığının 10 katını Luyindama'ya yaptı Mustafa formayı geri alacaktır.Geçti o günler
Eski takıntısı devam etse ne Diagne takıma geri dönebilirdi ne zamanında Feg'i affederdi ne de Luyindama'ya bir daha forma verirdi11de de yayını yok
.resmi hesap transferi kapattık dese baride ona göre davransak
tahminim şu şekilde olacağı yönünde.6 maç uefada kısmetse garanti maçımız var.mustafa zaten orda oynayacaktır ,onun dışında avrupa dönüşü tahminimce pva dinlendirilecek ömer bayram sol beke geçer mustafaya yer açılır.riski düşük rakiplere karşı alpaslan oynatılır mustafaya yer açılır veya kart cezalısı olan olur allah korusun sakatlık olur yer açılır.hoca oynatmayı gerçekten isterse mustafa 38 lig maçının 28 i oynar normal şartlarda.yeterki hoca istesinMostafa bu takımın birinci forvedidir.Planlama nasıl olacak bilmiyorum ancak Mostafa hala takimizda bulunan en potansiyelli adam.Ulan TFF diyemecegim.Yahu Erdoğan ne işin var futbolda diyeyim.Yeter,yeter bari futbolu bize bırak.
hic denemedim. nasil raki nargileyle?nargilemin suyuna rakı koymuşlar çakırkeyif kapı gördüm gedson geldi zannettim![]()
yani transfer olmayacaksa bari desinler .gönül ister enaz 3 transfer daha açıklansansın diye
Valla kardeşim kusura bakma Ömer Bayram yazdığın yerden sonra cevabını okumadım.O adam varsa futbol yoktur,o adamin ben futbolculugunu bile tartışirım.Yapmayin.Omer bayram ismini duymak bile istemiyorum.Cunku bence o adam futbolcu bile değil.Hali saha maçı olsa çağırmam,o derece.tahminim şu şekilde olacağı yönünde.6 maç uefada kısmetse garanti maçımız var.mustafa zaten orda oynayacaktır ,onun dışında avrupa dönüşü tahminimce pva dinlendirilecek ömer bayram sol beke geçer mustafaya yer açılır.riski düşük rakiplere karşı alpaslan oynatılır mustafaya yer açılır veya kart cezalısı olan olur allah korusun sakatlık olur yer açılır.hoca oynatmayı gerçekten isterse mustafa 38 lig maçının 28 i oynar normal şartlarda.yeterki hoca istesin
hic denemedim. nasil raki nargileyle?
2 si hemseri anlaşirlarMarcao ile birbirine girerler![]()
yok ki başka sol bekte oynatacak oyuncu.ömer bayramı istediğimden değil eldeki kadroya ve terimide az biraz tanımamdan dolayı yazıyorumValla kardeşim kusura bakma Ömer Bayram yazdığın yerden sonra cevabını okumadım.O adam varsa futbol yoktur,o adamin ben futbolculugunu bile tartıştım.Yapmayin.