Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.451
- 102.542
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende çok seviyorum eski haline dönmesini çok istiyorum.Luyindama kadar kral topçu yok diğer hepsi hikaye. World class kesiciydi sakatlık öncesi, herhalde en çok üzüldüğüm oyuncudur çok seviyordum kendisini.
Sonsuza dek Galatasaraydayım demesi, ne olsa sakin davranması, hep elinden geleni yapmaya çalışması çok değerli, lanet olsun demokratik kongo cumhuriyetine.
Transferi dönemini güzel noktaladığımızı düşünüyorum. Assunçao transferi için mutlu olduğumu söyleyebilirim.Orta saha transferi ile biter umarım transfer dönemi. Bekleyip görelim bakalım.![]()
20 yasinda takim kaptani yapmislar. Bir bildikleri vardir diyelimgustavoda liderlik vasfı var gibi
Olmadi. Devre arasi belki olur.Diawara?
Kaptanımız kralimdir renktas. Kaptanlik Cicaldu reisindirUsta yapar bu çocuk bence tabi konuşmak için erken daha ama gedsondan daha potansiyelli bir oyuncu aldık
Reis şu an ki Ardaya bakma Arda efsane bir oyuncudur hem bizim ülke futbolu için hem de Atletico içinvizyonsuz musun oğlum![]()
İngilizceseni Seveyim...