Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 dkkya cicanın maçı var.bi bakmak lazım 11 de mi diye.
Cicâldău Sol-İç de Oynuyor

Screenshot_20210908_203505.webp

Marcao'yu başarılı bir şekilde tekrardan takıma monte etmek, Mostafa Mohammed'i her ne b.ktan olay yaşandıysa adam akıllı tekrar kazanmak.

Yapılması gereken 2 önemli transfer aslında bu isimler. Marcao bir şekilde halledilir de, MM süreci nasıl ilerler bilemiyorum. Tahminim ocak ayında yolları ayırırız gibi ama hayırlısı bakalım.

Allahim ya cocugun ismi dun ilk ciktiginda imkansiz alamayizcilar simdi cokta beklentiye girmeyin diyor Tovbe Tovbe

Mostafa bu takımın birinci forvedidir.Planlama nasıl olacak bilmiyorum ancak Mostafa hala takimizda bulunan en potansiyelli adam.Ulan TFF diyemecegim.Yahu Erdoğan ne işin var futbolda diyeyim.Yeter,yeter bari futbolu bize bırak.
tahminim şu şekilde olacağı yönünde.6 maç uefada kısmetse garanti maçımız var.mustafa zaten orda oynayacaktır ,onun dışında avrupa dönüşü tahminimce pva dinlendirilecek ömer bayram sol beke geçer mustafaya yer açılır.riski düşük rakiplere karşı alpaslan oynatılır mustafaya yer açılır veya kart cezalısı olan olur allah korusun sakatlık olur yer açılır.hoca oynatmayı gerçekten isterse mustafa 38 lig maçının 28 i oynar normal şartlarda.yeterki hoca istesin

Kadroda kalan alt yapi oyunculari (Kaleciler haric)

Arda Yildiz (Sag Bek)
Yigit Demir (Stoper)
Isik Arslan (Stoper)
Bartug Elmaz (Ön Libero)
Hamza Akman (Ofansif Orta Saha)
Atalay Babacan (Ofansif Orta Saha)
Eren Aydin (Forvet)

tahminim şu şekilde olacağı yönünde.6 maç uefada kısmetse garanti maçımız var.mustafa zaten orda oynayacaktır ,onun dışında avrupa dönüşü tahminimce pva dinlendirilecek ömer bayram sol beke geçer mustafaya yer açılır.riski düşük rakiplere karşı alpaslan oynatılır mustafaya yer açılır veya kart cezalısı olan olur allah korusun sakatlık olur yer açılır.hoca oynatmayı gerçekten isterse mustafa 38 lig maçının 28 i oynar normal şartlarda.yeterki hoca istesin
Valla kardeşim kusura bakma Ömer Bayram yazdığın yerden sonra cevabını okumadım.O adam varsa futbol yoktur,o adamin ben futbolculugunu bile tartışirım.Yapmayin.Omer bayram ismini duymak bile istemiyorum.Cunku bence o adam futbolcu bile değil.Hali saha maçı olsa çağırmam,o derece.

Valla kardeşim kusura bakma Ömer Bayram yazdığın yerden sonra cevabını okumadım.O adam varsa futbol yoktur,o adamin ben futbolculugunu bile tartıştım.Yapmayin.
yok ki başka sol bekte oynatacak oyuncu.ömer bayramı istediğimden değil eldeki kadroya ve terimide az biraz tanımamdan dolayı yazıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt