Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.815
- 2.893
gedsoooooon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedsoooooon
Çok uzun süredir öyle, yeni değilBilen varsa söylesin Gedson un instagram sayfasında aslan emojisi var.Ne zamandan beri var acaba??
![]()
Voleybolcu hatunların büyük bir çoğunluğu nasıl bu kadar güzel ve sexi oluyor, cidden araştırılmalı abi. Böyle bir şey olabilir mi ya.Senin derdin başka![]()
Hiç kaldırmadı koyduğu gibi duruyor renktaşBilen varsa söylesin Gedson un instagram sayfasında aslan emojisi var.Ne zamandan beri var acaba??
![]()
Bilen varsa söylesin Gedson un instagram sayfasında aslan emojisi var.Ne zamandan beri var acaba??
![]()
valla bilmiyorum
ama gaza geldim
Florya kuşu denen kişi sabah söylemisti aksama gedson haberleri düşer diye. Kuşlari sevmem ama.bu kuşa güvenmeye basladim![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaan ayhanın ayağı iyiymiş bayaa.kaanı olurda alsak emin oldum 3 -5-2 oynatır hoca 6 no istemez üç 8 ile oynatır takımı.3-3-1-3 te olabilir.3 defans 3 merkez orta saha 8 no bi 10 no bi sağ bi sol kanat ve bir forvet
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ona ben olumsuzdum ama son iki maçta bariz İtalya'nın etkilerini gördüm herifte. 5-6 verilse neden verildi demem bu saatten sonra.Kaan ayhanın ayağı iyiymiş bayaa.kaanı olurda alsak emin oldum 3 -5-2 oynatır hoca 6 no istemez üç 8 ile oynatır takımı.3-3-1-3 te olabilir.3 defans 3 merkez orta saha 8 no bi 10 no bi sağ bi sol kanat ve bir forvet
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaan ayhani ilk defa mi izliyorsunuz olm
daha gecen hafta adami istedik diye linc yiyecektik simdi kaan ayhanci olmussunuz
kaan ayhani alan su ortamda sampiyonluk yolunda cok önemli bir adim atmis olur
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk