Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amin.webp

Bilen varsa söylesin Gedson un instagram sayfasında aslan emojisi var.Ne zamandan beri var acaba??

:love:🦁

Senin derdin başka :D
Voleybolcu hatunların büyük bir çoğunluğu nasıl bu kadar güzel ve sexi oluyor, cidden araştırılmalı abi. Böyle bir şey olabilir mi ya. :D
Şimdi hiç spor yapıyorlar ondan demesin kimse. Kadın basketbolcular veya futbolcular da sporcu ama erkeklerden daha çok erkeğe benziyorlar, kusura bakmasınlar yani. :D

Kaan ayhanın ayağı iyiymiş bayaa.kaanı olurda alsak emin oldum 3 -5-2 oynatır hoca 6 no istemez üç 8 ile oynatır takımı.3-3-1-3 te olabilir.3 defans 3 merkez orta saha 8 no bi 10 no bi sağ bi sol kanat ve bir forvet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan ayhanın ayağı iyiymiş bayaa.kaanı olurda alsak emin oldum 3 -5-2 oynatır hoca 6 no istemez üç 8 ile oynatır takımı.3-3-1-3 te olabilir.3 defans 3 merkez orta saha 8 no bi 10 no bi sağ bi sol kanat ve bir forvet

3-4-3 yada 3-4-1-2 hocanın çok eskiden beri hayali ama zor o da kadro uygun olmadığı İçin bu işe girmiyor anca 4-3-3

•quod erat demonstrandum•

Ona ben olumsuzdum ama son iki maçta bariz İtalya'nın etkilerini gördüm herifte. 5-6 verilse neden verildi demem bu saatten sonra.

kaan ayhani ilk defa mi izliyorsunuz olm

daha gecen hafta adami istedik diye linc yiyecektik simdi kaan ayhanci olmussunuz

kaan ayhani alan su ortamda sampiyonluk yolunda cok önemli bir adim atmis olur

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt