Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belliki mustafayı okutup halil ve gedsona çökülecekti.mustafa olayı olmayınca net bi fiyat üzerine alım anlaşması yapılamadığı için öncelik hakkı bizimdir maddesi kondu gedsonda uefaya bildirilecek şansı kaçmış oldu.yani benim anladığım bunlar oldu.tabii gerçeği anca Allah bilir benimkisi tahmin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boşta olan Fernando Martins yazanlar var son seçenek olarak düşünüyormuşuz güya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haysiyetsiz şerefsiz bu filazof , 2 saattir fırçaladığı sahanın en kötü adamı kenanı oyunda tutup Keremi çıkarıyor, Kerem bide yerinde oynamıyor ha, kesinlikle elinde kaset falan var Kenanın

Belliki mustafayı okutup halil ve gedsona çökülecekti.mustafa olayı olmayınca net bi fiyat üzerine alım anlaşması yapılamadığı için öncelik hakkı bizimdir maddesi kondu gedsonda uefaya bildirilecek şansı kaçmış oldu.yani benim anladığım bunlar oldu.tabii gerçeği anca Allah bilir benimkisi tahmin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat sen niye her postun sonuna gerçeği Allah bilir diye ekleme yapıyorsun?

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil konusunda ben muhabirlerin yazdığından ve bizim açıklamamızdan şunu anladım 6-7 milyon gibi bir opsiyon var ama daha yüksek bir teklif gelirse örneğin 10 milyon gibi biz almak için o parayı vermemiz gerekiyor yok teklif olmazsa 6-7 milyon artık hangisiyse o paraya alabiliyoruz.

muslera
boey nelson marcao aholt
morutan taylan berkan cilcau
halil muhammet

10 sene önceki ft ilk macta direkt bu 11le cikardi

Halil çok iyi sinyaller veriyor. Keşke diagneyi bir şekil satabilseydik. Tek forvet oynayacaz ve 3 tane sürekli oynamak isteyen oyuncumuz var. Mustafa - Halil aslında çok rahat çift forvet oynar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil çok iyi sinyaller veriyor. Keşke diagneyi bir şekil satabilseydik. Tek forvet oynayacaz ve 3 tane sürekli oynamak isteyen oyuncumuz var. Mustafa - Halil aslında çok rahat çift forvet oynar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takimin mevcut orta saha ile cift forvet oynama ihtimali sıfır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt