- 1 Ocak 2011
- 15.438
- 10.460
- 1.838
Ulan m.odan bonservis gelmedi diye uzulmustum transfer yapacaklar diye. bunlar m.o yerine forvette almazlardi.Iyide gitmemis diyorum suan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyunculuk oynuyorsa ya net olsun yada girmesin bu işe Seref Aydin zamaninda cat cat isim veriyordu hepsife cikiyordu.Yonetim degisince ona kaybolup gitti.Galasevgisine boşuna yükleniliyor bence. Bir tweet atsa hepimiz yine heyecanlanırız. Belli ki kulüp içinden uyarı yedi paylaşım yapmıyor. Yaptığı zaman da isim vermiyor. Adama gereksiz bir karşıt grup var bu sene de doğru konuştuğu çok kısım var. İtalyanlar Larssen Gs’de derken adam o iş olmaz dedi. Boey için de gizlice rakibimiz var o transferde ve öndeler dedi.(Celtic önümüzdeydi). İşin özeti hem adamı küstürdüler hem de kulüp tarafından isim vermesi konusunda uyarı yediğini düşünüyorum.
YesALde grublardan cikarsak yeni oyuncu ekleyebiliyormuyuz?
2 taneALde grublardan cikarsak yeni oyuncu ekleyebiliyormuyuz?
Ergen ergen yorum yapma…8jke tutabilirsin knk
Tutmaz inşallah…Asagida bir tek Larin para eder. Hangisi tutacak görecegiz.
Yav git şeftali ye rahatla birazHalen sırf Gedson'u alacağız diye AL'ye Taylan'la girmeyi hazmedemedim.
Daha koskoca 4 gün varPazara girdik
Çarşamba son
Çok güzel özetlemişsin, katılıyorum ama en zoru İrfancan transferi. Az paraya bırakmazlar, üç yıl daha yüklü sözleşmesi bulunan Muslera varken yüksek bonservis ödemeyiz; takas için Göztepenin bizden isteyebileceği ve paraya sayılabilecek oyuncu yok gibi, belki Emre Kılınç olabilir ya da maaşının bir kısmından kurtulmaya vesile olur mu diye Babel geliyor aklıma, Feghouli gitmez...1- Okay'ı satın alma opsiyonlu kirala, o cepte kalsın...
2- Gedson için son bir teklif yap, olmuyorsa fırsat transferi de bulamıyorsan Boey tarzı bir oyuncu getir.
3- İrfancan'ı al. Karşılığında oyuncu da gönder gerekirse Göztepe'ye.
4- Yerli sol bek ve/veya sağ bek alternatifi bul.
Transferi kapat.
2 gün sonra ne değişecek kiDaha koskoca 4 gün var
Eylül Eylül diyen hesap verir transfer olmazsa. Gerçi bunu da başkana yuklerler2 gün sonra ne değişecek ki
Hadi Avrupada transfer kapanacak ortalık bize kalacak dediler yedik de üstünden de 4 gün geçti bi numara yok.
Neler olacak göreceğiz