Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA dönüşleri çok zor olacak bizim ortasahamiz çok dar olduğu için Taylan veya Berkana bişey olduğu an ligte yanabiliriz hoca bunları hesapladimi bilmiyorum ama bukadar gevşeklik ve rahatlık iyi olmadi

Ross Barkley ismi nerden cikti oyle bir haber mi var ?

Sakin renktas eksiğimiz olduğuna hocanın iyi bir taktisyen olmadığına avrupadaa muhtemelen defansif açıdan içimizden geçeceklerine okey ama hücum hattı falan Leş yada çöp değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hücum hattına laf atmıyorum yahu tek doğru yerimiz orası ama öyle bir davranmamız isteniyor ki hamdolsun diyelim şükredelim 5 tane transfer yaptılar diye davranalım istiyorlar.
Hücum hattımız kağıt üstünde iyi ama oradan bir tanesi şuan psikolojik vaka, diğeri zaten kafası var mı yok mu belli değil.
Olası 2 sakatlık cezada kilitlenir kalırız.

Bir tane daha kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Yedeklerden giren oyunculardan performans alamıyoruz ve alacağımızı da sanmıyorum.
Kendine oynayan işler az sıkışınca çıkıp kendini gösteren oyuncunun takımda işi yok maalesef.

Bunu ya göremiyorlar ye görmek istemiyorlar.

Şu şartlarda başkanın neredeyse isim verdiği gitsin diye uğraşıyoruz dediği oyunculardan performansı nasıl almayı bekliyoruz bilmiyorum.

Furbol takımının gücünü yedekler yükseltir. Adam bakıyor arkasında babel, arda falan var ben futbolcu olsam sallamam ki.
Tek tehdit eden oyuncu feghouli.

Kasımpaşanın kadro dışı bıraktığı aytaç, başakşehirde bile oynayamayan gelirken 20 kilo verip 3. Ay sonunda 10'ünü geri alan arda.

Sakatlık psikolojik baskı derken 6 aydır doğru dürüst maçı olmayan oğulcan.

Yürüyen ve her seferinde topu çekip çeşitli fantezilerle topu kaptırıp başarısız olan babel.
Akbabayı anlatmaya bile gerek yok

Her maç yapılacak değişiklikler bunlar.
Üstüne orta sahamiz yok. Oynayan en güvendiğimiz adamlar saçma sapan kayıplar yapıyor. Koca bir eksiklik bağırıyor.

Şimdi bu ortamda allaha dua edeceğiz ki as oyuncular sakatlanmasın sürekli performansı artsın.

Gözün gördüğü şeyi inkar etmeye gerek yok, kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz sonra tüm camia birbirine giriyor. Birileri başkana trip falan atıyor.

Yapilanma diyipte arda, babel, aytaç gibi heriflere sarılmakta ne bileyim. En azından kendimizi kandırırız kendi değerlerimize değer veriyoruz diye.

Muhtemelen Nelson ve alpaslan orta saha da kullanılabilir hoca ondan almamış aytaci

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hücum hattına laf atmıyorum yahu tek doğru yerimiz orası ama öyle bir davranmamız isteniyor ki hamdolsun diyelim şükredelim 5 tane transfer yaptılar diye davranalım istiyorlar.
Hücum hattımız kağıt üstünde iyi ama oradan bir tanesi şuan psikolojik vaka, diğeri zaten kafası var mı yok mu belli değil.
Olası 2 sakatlık cezada kilitlenir kalırız.

Bir tane daha kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Yedeklerden giren oyunculardan performans alamıyoruz ve alacağımızı da sanmıyorum.
Kendine oynayan işler az sıkışınca çıkıp kendini gösteren oyuncunun takımda işi yok maalesef.

Bunu ya göremiyorlar ye görmek istemiyorlar.

Şu şartlarda başkanın neredeyse isim verdiği gitsin diye uğraşıyoruz dediği oyunculardan performansı nasıl almayı bekliyoruz bilmiyorum.

Furbol takımının gücünü yedekler yükseltir. Adam bakıyor arkasında babel, arda falan var ben futbolcu olsam sallamam ki.
Tek tehdit eden oyuncu feghouli.

Kasımpaşanın kadro dışı bıraktığı aytaç, başakşehirde bile oynayamayan gelirken 20 kilo verip 3. Ay sonunda 10'ünü geri alan arda.

Sakatlık psikolojik baskı derken 6 aydır doğru dürüst maçı olmayan oğulcan.

Yürüyen ve her seferinde topu çekip çeşitli fantezilerle topu kaptırıp başarısız olan babel.
Akbabayı anlatmaya bile gerek yok

Her maç yapılacak değişiklikler bunlar.
Üstüne orta sahamiz yok. Oynayan en güvendiğimiz adamlar saçma sapan kayıplar yapıyor. Koca bir eksiklik bağırıyor.

Şimdi bu ortamda allaha dua edeceğiz ki as oyuncular sakatlanmasın sürekli performansı artsın.

Gözün gördüğü şeyi inkar etmeye gerek yok, kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz sonra tüm camia birbirine giriyor. Birileri başkana trip falan atıyor.

Yapilanma diyipte arda, babel, aytaç gibi heriflere sarılmakta ne bileyim. En azından kendimizi kandırırız kendi değerlerimize değer veriyoruz diye.
Dediklerinin çoğuna katılıyorum Muhammedin ben bir daha fayda verebileceğini düşünmüyorum mesela yada Babele denize düşünce yılana sarılır gibi sarılmaya gerek yok Avrupa kadrosuna alma bundan daha iyi mesaj olmaz napicak Babel Lazio maçını mi çözecek

Aytaç tan çok erken vazgeçti hoca sanki. Halbuki ihtiyaçta var. Uefayada bildirilmemiş. Sürpriz bir ayrılık olursa şaşmam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önceki yönetimin transferi deniyordu yanlış hatırlamıyorsam ama hoca aynı - demek isteyen aynı.

Zaten o kadar merak ediyorum ki geçtiğimiz 2 hafta boyunca yönetim - FT - Scout ekibi vs arasında nasıl diyaloglar geçti.

FT stoperlerden birini (benim tahminim agresifliği yüzünden Marcao) 6 numara olarak Lazio ve Marsilya'nın önüne sürerek kumar oynayacaktır. Tutarsa bizim aptal medya dahi diyecek halbuki eli mahkum. Ya da Taylan'dan Berkan'dan hayatlarının topunu oynamasını umacak. TD'lik hareketler değil bunlar bence ama çok çok merak ediyorum nerede neler nasıl tıkandı.

Elneny'nin şartlarını okudukça almamamız nispeten doğru o şartlarda. Transferlerdeki tutuma bağlı kalmak bence önemli. Hatta ve hatta yeni yapılanmada *kiralık* bir şeyinde olmamasına okeyim. İstenilen her adama +2 +3 Milyon eklemiş olabilir karşı kulüpler , menajerler oyunları cabası.

Bunların hepsi tamam ama Yönetim ve FT diyaloglarını aşırı merak ediyorum. Çünkü emin olduğum bir şey , Emre Utkucan'ın meşhur olduğu bir scout ekibinde 50 tane adam vardır potansiyellerde.

Kızmaktan yoruldum ben. Onun yerine önümüze bakalım derim. Olan oldu olmayan olmadı. Yapılacak hamlenin(ya da hamlelerin) bu kadar taraftar sabrına değecek olması lazım.

valla hemde cok guzel olur , tam sevdigim ingiliz futbolcu tipinde bunlar acayip hirsli oluyor taraftarin onunde topu bile isirir bu.
Barkley tam bir komutan ya sert bir adam taraftarın dediğin gibi çok seveceği tip bir adam ve çok da teknik şut atar frikik atar gol atar ara top atar rakibe başar hepsini 10 üzerinden 7 lik yapar belki ama fazla fazla yeter bize

üçüncü paragrafta yazıyor. Arda çıksa bile yerine altyapıdan çıkan birini koymamız lazım 4'e tamamlamak için.
Alt yapimiz hicbirseye yaramadiginin kaniti.Millette orda Pedri medri olur.
Ardayi teknik heyete mahmutu yazardim oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt