- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
dieng nasıl olur sence bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dieng nasıl olur sence bize
gelirse şaşırmambir bilgi mi var kardeş ?
Ayagi da cok iyi dedigin gibi , Dieng ve Elnenynin ayaklari pek iyi degil Barkley devamli oyunun icinde olur hucumda da katkisi olur.Barkley tam bir komutan ya sert bir adam taraftarın dediğin gibi çok seveceği tip bir adam ve çok da teknik şut atar frikik atar gol atar ara top atar rakibe başar hepsini 10 üzerinden 7 lik yapar belki ama fazla fazla yeter bize
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bildirdi demişlerdiBenfica Gedson u bildirdi mi UEFA'ya acaba gören duyan oldu mu?

O eski kadro florentino da var deniyordu en son renktaşbildirdi demişlerdi
Avrupa’da Pedri ve Foden gibi kac tane genc yildiz var? Kiyaslama olmamis.Alt yapimiz hicbirseye yaramadiginin kaniti.Millette orda Pedri medri olur.
Ardayi teknik heyete mahmutu yazardim oraya.
İngiltere de kalma şansı yok artık Chelsea de tutmayacak o kesin ya Rusya yada bizim lige gelir ve şu an en çok bizim ihtiyacımız varAyagi da cok iyi dedigin gibi , Dieng ve Elnenynin ayaklari pek iyi degil Barkley devamli oyunun icinde olur hucumda da katkisi olur.
Dieng ve Elneny hucumda kisi kalir. Umarim Barkley ile ilgeniyoruzdur pek zannetmiyorum ama
Ayagi da cok iyi dedigin gibi , Dieng ve Elnenynin ayaklari pek iyi degil Barkley devamli oyunun icinde olur hucumda da katkisi olur.
Dieng ve Elneny hucumda kisi kalir. Umarim Barkley ile ilgeniyoruzdur pek zannetmiyorum ama
Benfica Gedson u bildirdi mi UEFA'ya acaba gören duyan oldu mu?
insallahİngiltere de kalma şansı yok artık Chelsea de tutmayacak o kesin ya Rusya yada bizim lige gelir ve şu an en çok bizim ihtiyacımız var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dieng gelsin kis Transferde gedsonu alip tamamlarizbirde o Genc kalecimizi Yilmaz aktasi merak ediyorum cocuk daha 18 ve 500bin € degeri var. Demekki bizim yedek kalecilerden cok iyi. Denemek lazim daha irfana mirfana gerek kalmaz.
cok güzel bir analiz.
lemina gibi bir oyuncunun ne kadar lazim oldugunu gösteriyor
Barkley merkez orta saha oldugu ve biraz daha ofansif oldugu icin onun topla iliskisi Elnenyden cok daha iyi.Diengi bilmem de elnenynin ayagi gayet iyi