Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barkley tam bir komutan ya sert bir adam taraftarın dediğin gibi çok seveceği tip bir adam ve çok da teknik şut atar frikik atar gol atar ara top atar rakibe başar hepsini 10 üzerinden 7 lik yapar belki ama fazla fazla yeter bize

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayagi da cok iyi dedigin gibi , Dieng ve Elnenynin ayaklari pek iyi degil Barkley devamli oyunun icinde olur hucumda da katkisi olur.
Dieng ve Elneny hucumda kisi kalir. Umarim Barkley ile ilgeniyoruzdur pek zannetmiyorum ama

Dieng gelsin kis Transferde gedsonu alip tamamlariz:giggle: birde o Genc kalecimizi Yilmaz aktasi merak ediyorum cocuk daha 18 ve 500bin € degeri var. Demekki bizim yedek kalecilerden cok iyi. Denemek lazim daha irfana mirfana gerek kalmaz.

Bu arada orta sahaya nelson yada marcao değil ben olsam luyindamayı koyarım. Uzun oyuncu kafadan hava toplarını almak gerek. Sertte oynuyor keza vücudunu kullanıp çok top keser. Çekersin daha da geriye ilk o savunur ondan süzeni de marcao ile nelson süpürür.
Yada 3-4-3 oynayıp orta saha sürekli koşacak ofans bölgesi de toplu şekilde press yapacak.
Hepi topu 6 maç bir zahmet kıçlarını yırtsınlar.

Tabi karşılaşacağımız pas oyunu kontra ve gol :asd:

1630672347326.png
1630672366168.png
1630672303216.png

Ayagi da cok iyi dedigin gibi , Dieng ve Elnenynin ayaklari pek iyi degil Barkley devamli oyunun icinde olur hucumda da katkisi olur.
Dieng ve Elneny hucumda kisi kalir. Umarim Barkley ile ilgeniyoruzdur pek zannetmiyorum ama
İngiltere de kalma şansı yok artık Chelsea de tutmayacak o kesin ya Rusya yada bizim lige gelir ve şu an en çok bizim ihtiyacımız var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diengi bilmem de elnenynin ayagi gayet iyi

Satınalma opsiyonlu Dieng almak en mantıklısı şuan. İyi çıkarsa alırız, patlak çıkarsa geri gönderiz.

Dieng gelsin kis Transferde gedsonu alip tamamlariz:giggle: birde o Genc kalecimizi Yilmaz aktasi merak ediyorum cocuk daha 18 ve 500bin € degeri var. Demekki bizim yedek kalecilerden cok iyi. Denemek lazim daha irfana mirfana gerek kalmaz.

O bana baya torpilli birine benziyor. Cocuk almanyada U17 3. Liginde oynamis. Oynadigi takimin A takimi 6. Ligde oynuyor.

Bu cocuk herhalde trabzonludur ve külupten birini taniyarak oraya gitmistir.

cok güzel bir analiz.

lemina gibi bir oyuncunun ne kadar lazim oldugunu gösteriyor

Bu takımın neden orta saha ihtiyacı olduğunu net bir şekilde gösteren yazı olmuş

Biz halen oyunu Luyindama Taylan Berkan gibi yetersiz isimler ile kurmaya çalışalım

Bunu göremeyen teknik ekibe de kocaman bir alkış

Bu takımın en az 3 orta sahaya ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt