Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
gedson+dieng + 2 transfer bekliyorumTransferi kapattik yuksek ihtimal. Ses seda yok. Neyse, 3 haftaya ocak laflari gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson+dieng + 2 transfer bekliyorumTransferi kapattik yuksek ihtimal. Ses seda yok. Neyse, 3 haftaya ocak laflari gelir
Gedson’a muhtemelen o civarda parayı teklif etmişizdir, Benfica vermezse o para bu çocuğa gitsin10 milyon istiyorlar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Transferi kapattik yuksek ihtimal. Ses seda yok. Neyse, 3 haftaya ocak laflari gelir
makul 1 beklentiKapanışa kadar beklediğim transferler
Gedson
Dieng
Yerli kaleci
Yerli sol bek
Yerli sağ bek
Sol kanat
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
+fatih öztürk, babel, arda, akbaba vs ne zaman gidiyor?
gedson+dieng + 2 transfer bekliyorum
Taffarelden son bizim antrenörler de kötü orada30 yaşıma geldim, daha doğru dürüst 1 tane yerli kaleci izleyemedim Galatasaray'da. Hayrettin Demirbaş laneti mi ne. Mehmet Bölükbaşı, Orkun, Aykut, Eray, Fatih Öztürk. Yedek kalecimizin tek özelliği kavga esnasında rakip futbolcuları tartaklamak. (bkz İsmail Çipe, Kerem İnan)
Taffarelden son bizim antrenörler de kötü orada
GS maç kaybeder bizim taraftar : "oyuncular yetersiz" , "bireysel hatalar" , "yedekler de kaliteli adam yok" , "hakem kötü".
Hatasız tek kişi var oda hoca.
)))))))
onlar maglubiyette degil galibiyette gorunurYahu Allah aşkına bırakın şu anlamsız klişeleri.
forumun neredeyse tamamı kadronun iyi hocanın kötü olduğunu söylüyor.
Yahu sizin mantığınıza göre transfere para harcamaya gerek yok. Alalım bedeva topçuları, başa getirelim size göre süper bir hocayı başarılı olalım.Yahu öyle bir anlatıyorsunuz ki teknik adamlar sanki tepeden tırnağa yeni oyuncu yaratmalı.
Fatih terimin oynattığı oyunu,sistemi, tekniği taktiği geçtim.planlamada ve transferlerde istifayı gerektirecek kadar ciddi hatalar yapmışdır.Yazıklar olsun..Egosu batsın inatla herşeyi kendisi yapmaya çalışıyor.Galatasarayın menfeati falan palavra.
Bu yönetimlerinde hocanında taraftarında birbirlerinden farkı yok.