- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Cok komik birisin reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar vefa duygusu yüzünden FT mi istifaya davet edemez ama Burak elması kesinlikle istifaya davet eder.Bunun sonucunda hoca istifa eder.baskan yeni bir teknik adamla devam eder.yakin zamanda bunların olacağını düşünüyorum.başkan göndermez ancak kendi bırakırsa gider hoca
Taraftar vefa duygusu yüzünden FT mi istifaya davet edemez ama Burak elması kesinlikle istifaya davet eder.Bunun sonucunda hoca istifa eder.baskan yeni bir teknik adamla devam eder.yakin zamanda bunların olacağını düşünüyorum.
4 transfer gerekiyor bende 4 transfer bekliyorum. Bunun nesi komik güzel kardeşimCok komik birisin reis
4 transfer gerekiyor bende 4 transfer bekliyorum. Bunun nesi komik güzel kardeşim
Ua asla FT aleyhine stadta kimseyi bagirtmaz.burak elmas istifaya davet edilir hoca akıllı adam durumu anlar ve istifa eder.Burak Elmasin vaatleri ve yaptıkları arasında zaten büyük farklar var,taraftarda fazla kredisi yok.Tum olumlu havayi bir anda tersine çevirdi.o iş belli olmaz
ua milleti korkutuyordu milleti hoca ile arası iyiyken şimdi işler değişti
ben hala sanmıyorum ama diyelim ki oldu bu üçünden biri gelir benceTaraftar vefa duygusu yüzünden FT mi istifaya davet edemez ama Burak elması kesinlikle istifaya davet eder.Bunun sonucunda hoca istifa eder.baskan yeni bir teknik adamla devam eder.yakin zamanda bunların olacağını düşünüyorum.
Kendimi kandırmayı seçtim knkBunlara inanman
Bence ya Okan gelir yada yabancı bir teknik adam bulurlar.Hamza ve tudor bence imkansız.ben hala sanmıyorum ama diyelim ki oldu bu üçünden biri gelir bence
1.okan buruk
2.hamza hamzaoğlu
3.tudor
Boey için kontenjan harcanmaz lafıma çok takılan olmuş. Klasik Türk taraftar profili oyuncu geldiği zaman fragmanda göze hoş geldiyse sonsuza kadar savunulur kötü çıkarsa ağzıyla kuş tutsa dahada barınamaz.
Boey iyi niyetli savunması kuvvetli ve GS kariyerine iyi başlamış bir oyuncu Yedlin'in de çok önünde an itibariyle ama orta sahada Berkan çıkıp yerine Gedson girmesi ve Boey çıkıp Sangare girmesi ile takım güç mü kazanır güç mü kaybeder ya da şöyle söyleyeyim o gün maçta Boey mi olmazsa eyvah dersiniz yoksa Gedson/Cicaldau vs. mi? bu soru sizi benim ne anlatmak istediğime götürecektir.
Boey de oynayacak ve gelişecek daha yolun çok başında ama ara sıra yerli hakkımızı orada kullansak çok büyük avantaj elde ederiz. Eboue, Mariano izlemiş taraftarın Boey'e aşık olmasını anlamıyorum aynı kafa ilk geldiğinde Carole vb. tarzı oyuncularıda övüp övüp duruyordu Boey de çok yakında eleştirilir fazlasıyla tercih hatası yapan ve gelişimi devam eden bir oyuncu.
Futbolculara en büyük zararı bu zihniyet veriyor babasının oğlu gibi Boey savunmasına geçmiş bazıları.
Hagi'yi hazırlıyor olabilirler mi acaba? Romenler, hazırlık maçları, ziyaretler...Bence ya Okan gelir yada yabancı bir teknik adam bulurlar.Hamza ve tudor bence imkansız.
Umut merasi biz alabilirdik cok ucuza aldi jk. Pva bence de kontenjan harcanacak adam degil merastan iyi midir iyiyse de 1tık iyidir yaniZorlama bir argüman olmuş.
Pva ya laf atmayıp boeyi kötülemek ne kadar mantıklı.
Argüman odağı yabancı sınırı ise her türlü pva yı keserim ben
•quod erat demonstrandum•
Hagi hemen gelir .Haklısın bence de olabilitesi var.Hagi'yi hazırlıyor olabilirler mi acaba? Romenler, hazırlık maçları, ziyaretler...