Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan göndermez ancak kendi bırakırsa gider hoca
Taraftar vefa duygusu yüzünden FT mi istifaya davet edemez ama Burak elması kesinlikle istifaya davet eder.Bunun sonucunda hoca istifa eder.baskan yeni bir teknik adamla devam eder.yakin zamanda bunların olacağını düşünüyorum.

Kasima kadar bu sacmaliklar devam ederse takim toparlanamazsa hoca kendi birakir

3 yil falan yalan dolan ki beklenmemeli de zaten

Taraftar vefa duygusu yüzünden FT mi istifaya davet edemez ama Burak elması kesinlikle istifaya davet eder.Bunun sonucunda hoca istifa eder.baskan yeni bir teknik adamla devam eder.yakin zamanda bunların olacağını düşünüyorum.

o iş belli olmaz

ua milleti korkutuyordu milleti hoca ile arası iyiyken şimdi işler değişti

o iş belli olmaz

ua milleti korkutuyordu milleti hoca ile arası iyiyken şimdi işler değişti
Ua asla FT aleyhine stadta kimseyi bagirtmaz.burak elmas istifaya davet edilir hoca akıllı adam durumu anlar ve istifa eder.Burak Elmasin vaatleri ve yaptıkları arasında zaten büyük farklar var,taraftarda fazla kredisi yok.Tum olumlu havayi bir anda tersine çevirdi.

ben hala sanmıyorum ama diyelim ki oldu bu üçünden biri gelir bence
1.okan buruk
2.hamza hamzaoğlu
3.tudor

Boey için kontenjan harcanmaz lafıma çok takılan olmuş. Klasik Türk taraftar profili oyuncu geldiği zaman fragmanda göze hoş geldiyse sonsuza kadar savunulur kötü çıkarsa ağzıyla kuş tutsa dahada barınamaz.

Boey iyi niyetli savunması kuvvetli ve GS kariyerine iyi başlamış bir oyuncu Yedlin'in de çok önünde an itibariyle ama orta sahada Berkan çıkıp yerine Gedson girmesi ve Boey çıkıp Sangare girmesi ile takım güç mü kazanır güç mü kaybeder ya da şöyle söyleyeyim o gün maçta Boey mi olmazsa eyvah dersiniz yoksa Gedson/Cicaldau vs. mi? bu soru sizi benim ne anlatmak istediğime götürecektir.

Boey de oynayacak ve gelişecek daha yolun çok başında ama ara sıra yerli hakkımızı orada kullansak çok büyük avantaj elde ederiz. Eboue, Mariano izlemiş taraftarın Boey'e aşık olmasını anlamıyorum aynı kafa ilk geldiğinde Carole vb. tarzı oyuncularıda övüp övüp duruyordu Boey de çok yakında eleştirilir fazlasıyla tercih hatası yapan ve gelişimi devam eden bir oyuncu.

Futbolculara en büyük zararı bu zihniyet veriyor babasının oğlu gibi Boey savunmasına geçmiş bazıları.

Herkes orta saha istiyor ama bütün kurgu ortada Taylan-Berkan oynayacak şekilde yapılmış. İkisinin yerine yabancı oyuncu alınırsa kadro çıkaramıyoruz yada her maç farklı mevkilerden birileri oynayacak. Taylan ve Berkan'a mecburuz şu anda. Baştan düşünülüp ona göre kadro kurulacaktı.

Zorlama bir argüman olmuş.

Pva ya laf atmayıp boeyi kötülemek ne kadar mantıklı.

Argüman odağı yabancı sınırı ise her türlü pva yı keserim ben

•quod erat demonstrandum•

Berkan ve Taylan yedek olur yerine 2 klas orta saha alırsak (lanzini+gedson)birde adam geçen hızlı kanat(Bruma) alırsak bence şampiyon oluruz.

Transfer bekliyorum
FB_IMG_16308536788842409.webp

Zorlama bir argüman olmuş.

Pva ya laf atmayıp boeyi kötülemek ne kadar mantıklı.

Argüman odağı yabancı sınırı ise her türlü pva yı keserim ben

•quod erat demonstrandum•
Umut merasi biz alabilirdik cok ucuza aldi jk. Pva bence de kontenjan harcanacak adam degil merastan iyi midir iyiyse de 1tık iyidir yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt