Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istanbuldan villa aldi diyorlardi. Tek Basak, Kasimpasa yada KGümrüke yollariz.
images (2).webp

Barkley ismi nereden çıktı bilmiyorum da Ozan Tufan'ın kilit açtığı ligde Barkley kapıları kıra kıra gider. Brüt maaşı 6m ama. Yeni yapılanmayı düşünürsek pek oluru yok.

Halil de göruldugu uzere lisans isi 2gun suruyor. Eger biz transfer yapacaksak en gec 6sinda gelmeli oyuncu, son gun falan gelirse yeni bir roysroys vakasi olabilir
Pjanic aynı gün adı çıktı, aynı gün geldi, aynı gün lisansı çıktı, aynı gün UEFA listesine bildirildi. Yapan yapıyor.

Michael Cuisance transfer olmamis bir yere Bayern Munih satmak istiyor diye okumustum cokelim

Şimdi bu babelin sözlesmesini fesih etsek free transferleri açık ülkelere gidebiliyor mu? Yoksa ayın 1ine kadar fesih edilmişleri mi kapsıyor.
Babeli okutursak bir tek Adana'ya okuturuz o kadar o da şu şartlarda imkansız seneye beleşken çökerler
Bu Babel denen ve futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan bidonun futbol oynaması şart mı?
Adana neden bunu seneye bedavaya alsın?
Bir kaç yıl da orayıda mı sömürsün?
Yazık değil mi bu giden paralara?

Marcaonun affedilmesine çok sevindim kerem haklı da olsa olay soğudu artık bir olgunluk göstermesi gerekirdi aslolan Galatasaray'dir

Barkley daha ofansif bir oyuncu. Isimizi gorur ama ikinci bolgede yasadigimiz sorunlari cozmez.
Defansif orta saha alsak bile bir 8 numara şart bize Avrupa'da oynatabilecek olsak öncelik kesin dos derdim ama oynatamicaz lig de Berkan Taylan nelsson falan bir şekilde kotaririz orayı madem bir yer eksik olacak bu lig de hücum gücü şampiyon yapar o yüzden cica gibi bir ofansif 8 numara daha almak bence daha elzem

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barkley kardeşimiz gelsin buraları yakarım. Bu arada kendisi aynı zamanda Nijerya’lı,çifte vatandaş. Belki Afrika’lı kanı devreye girerse nazlanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt