Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.830
- 16.321
- 2.228
Deivid yavşağı önde götürüyor. Yüklenelim de Hagiyi öne geçirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etkilesim deyince aklima geldi , millet bu sosyal medya ile oyunculari nasil reklam ediyor bizimkiler bu yonde cok pasif Falcao'yu kullanabilirdik hic kullanamadik adamin twitterda 17 milyon takipicisi varetkilesimi verin abime cani cekmis
ondan gelecek etkileşim gelmesinetkilesim deyince aklima geldi , millet bu sosyal medya ile oyunculari nasil reklam ediyor bizimkiler bu yonde cok pasif Falcao'yu kullanabilirdik hic kullanamadik adamin twitterda 17 milyon takipicisi var
Fit misin? Biri gelirse öp de basina koy. Ben transferi kapattigimizi dusunuyorum, bir umuttur yasamak diye takiliyorum burdaOkay
Gedson
İrfancan Eğribayat
bu üçüne fitim ben, şampyonluk umudum olur
üclü savunmadan haz etmiyorum ya. Zaten bizim 6 stoperlerin arasina giriyor, üclüyoruz orayi hücuma cikarken, ekstra bior stoper bizi genelde ofansif oynadigimizdan, daha iyi yapmiyor defansif olarak...
Uel de grup asamalarinda italyan takimlari genelde yedek agirlikli cikiyor. Lazio da lige iyi basladi. Bir umut lige asilip uel de rotasyona giderler belki:red:
Sence hazları mı tartışmalıyız sevgili dostum? Oyuncu tiplerine bakmamız gerekmiyor mu? 6 numara gelince gül bahçesi olmayacak takım savunması. Az önce yaptığın kadroyu gördün işte. Önde basmayı bilmeyen ıkına ıkına rakip alana geçecek kabız 4-1-4-1'e yapılan yatırım bugüne kadar başka dizilimlere yapılmadıya yanar yanar ona yanarım.
2-3 senedir farklı periyotlarda denenip oturtulamayan o 4-1-4-1'e gelene kadar elde ki malzemeye uygun en az 3-4 farklı dizilim ve anlayış sayabilirim. Bknz; 4-4-2 elmas veya versi 4-3-1-2, 4-3-2-1 Cristmas tree, bahsettiğimiz 3-4-3, son çare 4-2-3-1..v.s...
Dün forvetti bugün 6 numara olur. Oyun anlayışı sistem oturmadığı sürece bir tane oyuncunun gelmesine saplanıp kalmaya devam ederiz.