Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu bizim gencler harika oyuncular ama gereken sansi vermiyor takimlar yoksa görüyorsunuz belcikadan kat kat iyiiz
Belçika bizden kat kat iyi mental anlamda da fizik anlamda da.

Yetenekle olmuyor bu işler.

Lazyo maçına nolursa olsun ortasaha olmadan cikmamaliyiz o maçta alinacak farklı yenilgi bütün moralleri alt üst eder

ne güzel aldın ne güzel döndün bugün belçika boş dönsün.. aman aman aman ... öyle kolay geldiler ki..elini kolunu sallaya sallaya geldi..skiper bey...

Alanya 'dan yanlış orta sahayı almışız gibi duruyor, bu Umut Güneş bayağı potansiyelli

Alanya 'dan yanlış orta sahayı almışız gibi duruyor, bu Umut Güneş bayağı potansiyelli
O gelse yanlışını almışız Berkan gelse denilecekti

Neyse iyice sıkıldım ben bu linç kültüründen.

Güney Amerika’da falan vardır uygun 6 numara, Scout ekibi Dieng’den başkasını bulamadı mı? İngiltere liginde fırsat transferi dediğin adamın hayvan gibi maaş isteyeceği belli değil miydi?

O gelse yanlışını almışız Berkan gelse denilecekti

Neyse iyice sıkıldım ben bu linç kültüründen.
Ben şimdi şunu çok merak ediyorum,

Bizim orta sahada yerli oyuncu olarak kullanacağımız oyuncular kimler Berkan ve Taylan değil mi ? Fatih Terim sene boyunca her toplantıda Gedson aşağı Gedson yukarı dedi 8 numara olarak belli ki yabancı bir orta saha düşünüyoruz. Geçtiğimiz Kasımpaşa maçından sonra ne hikmetse Taylan 'ın orjinal bir defansif orta saha olmadığı aklımıza geldi o günden beri defansif orta sahaların adı geçiyor az kalsın Elneny 'yi tutup getiriyorduk

Yerli oynatma zorunluğu varken 1 ay önce ezbere ilk 11 için saydığımız Berkan ve Taylan yerine bugün transfer gelecek mi diye bekliyoruz. Sorun benim Berkan 'ı beğenmiyor keşke yerine Umut Güneş gelseydi demem mi yoksa bu kadroyu planlayanlarda mı ?

Güney Amerika’da falan vardır uygun 6 numara, Scout ekibi Dieng’den başkasını bulamadı mı? İngiltere liginde fırsat transferi dediğin adamın hayvan gibi maaş isteyeceği belli değil miydi?
Muhtemelen scoutlar olsun yönetim olsun terime bir surut alternatif sunuyordu ama terim birine taktimi kalır onda gedsonda gedson diyip duruyordur bana onu alın alamazsaniz takım içinden çare bulurum der luyindayami o bölgede oynatır

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt