Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan'ı pek beğenmem ama İrfan CL'de oynadı ligde şampiyon da oldu; ikisinde de takımının öne çıkanlarındandı. Emre o günlerinde iyiydi ama İrfan kadar diyemeyeceğim.
Emre daha iyidi o dönem İrfan'dan. Skor üreten adam dünyada her zaman daha değerlidir zaten; ilk MT maçında da sonradan girip 2 gol atmıştı.

Sezon icin heycanim bile kalmadi rakipler guclendi biz baya guc kaybettik belki gecen seneden kadroda tutulmasi gereken iki adam onyekuru ve gedson alinamadi ustune en onemli eksigimiz 6 numarada alinmadi

Bu saatten sonra biraz heyecan umut icin cidden coutinho gibi bir adam lazim birda 6 numara ama zor gorunuyor okayi alirlarsa sukretmek lazim

Ben en iyi oldukları dönemleri karşılaştırıyoruz sandım.
O dönemler İrfan pek piyasada yoktu zaten.
Yok iyi dönemlerini kıyasladım. Akbaba'nın o dönem oynadığı oyun çok ekstra idi, Love'ı gol kralı yapan da odur zaten. Şu anki Bakasetas'tan pek eksisi yoktu.

İrfan'ı da beğenirim ama hiç baskın bir adam olamadı o, skor katkısı yüksek olsa daha faydalı ama tabii.

Yok iyi dönemlerini kıyasladım. Akbaba'nın o dönem oynadığı oyun çok ekstra idi, Love'ı gol kralı yapan da odur zaten. Şu anki Bakasetas'tan pek eksisi yoktu.

İrfan'ı da beğenirim ama hiç baskın bir adam olamadı o, skor katkısı yüksek olsa daha faydalı ama tabii.
Ben geldiği için iyi demiştim ama sevemedim hiç Akbaba'yı ne bizde ne Alanya'da oynarken. İrfan Can'ın maliyetini artıran üstündeki etiketleri ve sözleşme süresiydi yine de gelirse Türk olduğu için gelsin derdin; yabancı olsa yüzüne bakmazdım.

1630699060412.png

1630699078117.png

sağ bek oynamış

Ben geldiği için iyi demiştim ama sevemedim hiç Akbaba'yı ne bizde ne Alanya'da oynarken. İrfan Can'ın maliyetini artıran üstündeki etiketleri ve sözleşme süresiydi yine de gelirse Türk olduğu için gelsin derdin; yabancı olsa yüzüne bakmazdım.
Akbaba o sezon sakatlanmayıp 10 gol 10 asist gibi bir şeyler yakalasa ki yakalardı o sezonu düşünürsek, garanti satardık yav şanssızlık da diz boyu zaten

O dönemden beri tam bir cenabetlik var takımda, Arda yüzünden diyordum ama o dönemler yoktu.

Son 2-3 senede yaşadıklarımız kimsenin başına gelmemiştir.

Akbaba o sezon sakatlanmayıp 10 gol 10 asist gibi bir şeyler yakalasa ki yakalardı o sezonu düşünürsek, garanti satardık yav şanssızlık da diz boyu zaten

O dönemden beri tam bir cenabetlik var takımda, Arda yüzünden diyordum ama o dönemler yoktu.

Son 2-3 senede yaşadıklarımız kimsenin başına gelmemiştir.
O cenabet ya Diagne ya da Ömer Bayram

Çok iyi oynadığımız dönem de Covid patladı en önemli maçımıza seyircisiz olarak çıktık sonrası Terim Covid oldu, ara girdi, aradan döndük, dönmez olaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt