- 1 Haziran 2015
- 27.727
- 19.272
- 2.148
iyi olsa willem 1'de oynardıAlsak iyi olsa willem 1de oynardı diye eleştirilir eminim buna
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi olsa willem 1'de oynardıAlsak iyi olsa willem 1de oynardı diye eleştirilir eminim buna
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şöyle bir şey varmış.
Emre daha iyidi o dönem İrfan'dan. Skor üreten adam dünyada her zaman daha değerlidir zaten; ilk MT maçında da sonradan girip 2 gol atmıştı.İrfan'ı pek beğenmem ama İrfan CL'de oynadı ligde şampiyon da oldu; ikisinde de takımının öne çıkanlarındandı. Emre o günlerinde iyiydi ama İrfan kadar diyemeyeceğim.
Ben en iyi oldukları dönemleri karşılaştırıyoruz sandım.Emre daha iyidi o dönem İrfan'dan. Skor üreten adam dünyada her zaman daha değerlidir zaten; ilk MT maçında da sonradan girip 2 gol atmıştı.
Yok iyi dönemlerini kıyasladım. Akbaba'nın o dönem oynadığı oyun çok ekstra idi, Love'ı gol kralı yapan da odur zaten. Şu anki Bakasetas'tan pek eksisi yoktu.Ben en iyi oldukları dönemleri karşılaştırıyoruz sandım.
O dönemler İrfan pek piyasada yoktu zaten.
yedlin milli takımında orta sahada oynuyormuş
Est renktas, kusurluk birsey olmadi. Sadece tam anlamadim demek istedigini. Ikimizde ayni seyi dusunuyormusuzTam da öyle anlayarak onaylamak anlamında alıntı yapmıştım ama haklısın, yanlış anlaşılmaya müsait bir post olmuş. Kusura bakma...
yedlin milli takımında orta sahada oynuyormuş
Ben geldiği için iyi demiştim ama sevemedim hiç Akbaba'yı ne bizde ne Alanya'da oynarken. İrfan Can'ın maliyetini artıran üstündeki etiketleri ve sözleşme süresiydi yine de gelirse Türk olduğu için gelsin derdin; yabancı olsa yüzüne bakmazdım.Yok iyi dönemlerini kıyasladım. Akbaba'nın o dönem oynadığı oyun çok ekstra idi, Love'ı gol kralı yapan da odur zaten. Şu anki Bakasetas'tan pek eksisi yoktu.
İrfan'ı da beğenirim ama hiç baskın bir adam olamadı o, skor katkısı yüksek olsa daha faydalı ama tabii.
Akbaba o sezon sakatlanmayıp 10 gol 10 asist gibi bir şeyler yakalasa ki yakalardı o sezonu düşünürsek, garanti satardık yav şanssızlık da diz boyu zatenBen geldiği için iyi demiştim ama sevemedim hiç Akbaba'yı ne bizde ne Alanya'da oynarken. İrfan Can'ın maliyetini artıran üstündeki etiketleri ve sözleşme süresiydi yine de gelirse Türk olduğu için gelsin derdin; yabancı olsa yüzüne bakmazdım.
O cenabet ya Diagne ya da Ömer BayramAkbaba o sezon sakatlanmayıp 10 gol 10 asist gibi bir şeyler yakalasa ki yakalardı o sezonu düşünürsek, garanti satardık yav şanssızlık da diz boyu zaten
O dönemden beri tam bir cenabetlik var takımda, Arda yüzünden diyordum ama o dönemler yoktu.
Son 2-3 senede yaşadıklarımız kimsenin başına gelmemiştir.
son 3 4 yıla bakarsakyedlin bu formayla izlediğim en kötü 5 yabancıdan 1i olur herhalde