Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
m.karabas voledeki yayında gs son güne kadar gedsonu kovalayacak demiş. ayrıyetten hoca kahvaltıda gazeteceilere 1-8 arası hareketli geçecek beklenmedik isimleri getirebiliriz falan demiş. bu herif güvenilir mi hiç tanımıyorum twitter ağası olduğun için sana sorayım dedim
m.karabas voledeki yayında gs son güne kadar gedsonu kovalayacak demiş. ayrıyetten hoca kahvaltıda gazeteceilere 1-8 arası hareketli geçecek beklenmedik isimleri getirebiliriz falan demiş. bu herif güvenilir mi hiç tanımıyorum twitter ağası olduğun için sana sorayım dedim
yanlış alıntı? m.karabası sordum la ahmet denizciyi salla şimdiAhmet denizciyi tanimaman beni sasirtti. @Mehmet Eroğlu daha iyi anlatir reisi
Şu anda hiçbir (sözde) muhabirin hernangi bir şey bildiğini sanmıyorum. Akbaba twitter'dan açıklarsa belki bir şeyler öğreniriz.yanlış alıntı? m.karabası sordum la ahmet denizciyi salla şimdi
yanlış alıntı? m.karabası sordum la ahmet denizciyi salla şimdi
Yunanistan'daki olayı ilk yazan Metin K. idi. Ama onun haricinde bir şey bildiğini hatırlamıyorum.Sanki bu sene birşeyleri bildi gibi.
Tier 1 duyumcu. Bu herifin azmine hayranim ya