Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.karabas voledeki yayında gs son güne kadar gedsonu kovalayacak demiş. ayrıyetten hoca kahvaltıda gazeteceilere 1-8 arası hareketli geçecek beklenmedik isimleri getirebiliriz falan demiş. bu herif güvenilir mi hiç tanımıyorum twitter ağası olduğun için sana sorayım dedim

@Hayri Cund onayladi galiba karabasi

m.karabas voledeki yayında gs son güne kadar gedsonu kovalayacak demiş. ayrıyetten hoca kahvaltıda gazeteceilere 1-8 arası hareketli geçecek beklenmedik isimleri getirebiliriz falan demiş. bu herif güvenilir mi hiç tanımıyorum twitter ağası olduğun için sana sorayım dedim

Ahmet denizciyi tanimaman beni sasirtti. @Mehmet Eroğlu daha iyi anlatir reisi

Yarın kap gelmesi lazım yoksa nu yangın Sönmez

Beyler Muhammed kim? Yeni oyuncu almisiz galiba :D

1630703448439.png

2-3 gün bir şey çıkmaz. Madem alabiliyordunuz 2 gün önce niye almadınız derler diye son 2 gün gelir gelenler klasik Türk işgüzarlığı maalesef.

Bu arada, acı ama gerçek. AL'de 6 numara profiline en uygun oyuncu Fegh şu anda. Adamı göndermek için kırk takla ettik ama yine işimiz düştü. Stoperler ile orta sahalar arasındaki pas bağlantısını sağlayabilecek tek oyuncu Fegh olur AL'de. Taylan ligde zorluk eşiği düşük maçlarda idare eder bazen, ama AL'de olmaz o iş. Ne pasörlüğü çok iyi, ne alan kapatmasını biliyor, ne de top kapmayı iyi yapıyor, ne oyun zekası var... Vasat topçu, kısaca.

Fegh koşamaz ama en azından pasörlüğü ve oyun zekası var. Regista görevini üstlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt