Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Asydeyim suan cimler hala tam olmamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi zemini düzeltemediler ya
dert mi oldu sana?Hocam dünden beri yorulmadın mı ya
Lütfen kavga edelim yarıda birakmayalimdert mi oldu sana?
Bu stadın çimlerini hangi firma yapıyorsa hemen kovsunlar. Ayıp ya. İngilterede bir takımın çimleri 1 haftada yapıldı
Bunun sebebi ucuz malzeme mi, iş bilmezlik mi, stadın çatısının yarattığı problem mi? Nedir yani şu görüntünün sebebi? Birisi çıksın açıklasın yönetimden.
Defans ya da kanat yerli olup forvet yabanci olabilirŞu kadroyu kurursak Fenev Beşiktaş ve trabzonu hapsederek oynarız
Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Okay
Gedson Cicaldau
Morutan Halil Barış
şu ilk 11 şov yapar
yok etmem. 2-3 gündür twikera bakınıyorumda mal dolu.Lütfen kavga edelim yarıda birakmayalim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vecihinin şarkı söyledigi gibi bi şarkı patlatacak fatih terimNe goruscekler abi daha anlmiyorum. Fikriniz değişitimi diye soracaklar heralde yada abi bir güzellik yapın falanmi
Yaşar ustadan kız isteyen vecihi gibiyizNe goruscekler abi daha anlmiyorum. Fikriniz değişitimi diye soracaklar heralde yada abi bir güzellik yapın falanmi
Bu FB'in aldığı Berisha'yi hiç izlemedim. Nasıl topçudur? Kendi takımının en önemli ve tek golcüsü imiş, nasıl bedavaya alınıyor o zaman bu adam? Diğer Amerika'dan gelen çocuk da öyle, 18 m EUR piyasa değeri var ve bedavaya geliyor?
Buna kimse bir dur demeyecek mi? Sınırlar, kurallar, bir tek bize mi var?
boey süper lige gelen bütün topçulardan daha yetenekli şuanda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdiye kadar vermeyen benfica ne değiştide versin. Parayı arttıtacaksak o zamn niye 2 eylüle kadar vermedik.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi