Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor maclarda Marcao otrasahada denenebilir.

- oyun kurma becerisi
- top surme ve pas
- iyi defansif ozellikler
- Agresif
- Dayak atmisligi var

Melo rolune en cok yakisan oyuncumuz.

Adam sol stoper olarak cok iyi performans gösterirken, geriden oyun kurma konusunda en önemli adamimizken, neden bozup muhetemel kötü oynayacak bir pozisyona sokalim ? Marcao nezaman topla fazla ileri ciksa, topu kullanamiyor zaten... Cevikligi, hareketliligi felan bir orta saha icin yeterli degil... Yüzü dönük ile, sürekli sirti dönük oynamak zorunda olmak yine büyük bir fark... Aman diyorum...

Okay çok gereksiz olur. Taylan ve Berkan var zaten, Okay bu 2 isimden çok çok önde bir oyuncu değil.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson'a takilip kaldigimizi dusunen taraftarlarımız var malesef. Tabi ki takilip kalacagiz. Gedson ligimizde uzun zamandir izledigim en iyi oyuncuydu. Bjk maci performansı hala akillarda. Hazir bir gedson ligde herkesi hanimi eyler. Pjanic hamsik pelkas cart curt hepsi hikaye fasa fiso. Sn. Elmas'tan gs'nin tum imkanlarini kullanip bu transferi bitirmesini istiyorum. Tarihi bir transfer olur.

Cünkü saydigin oyuncular (Pelkas disinda, ki Pelkas´in da iyi performansi bu durumdan bagimsiz degil) kaliteli olmasi disinda, belirli bir oranda kadiyif olmus adamlardir... Gedson ise tam anlamiyla genc ve tazi gibi cocuk... Kimse kolay kolay onun temposu ve yetenegi ile basa cikamaz...

Okay çok gereksiz olur. Taylan ve Berkan var zaten, Okay bu 2 isimden çok çok önde bir oyuncu değil.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikisi de bizim oynadigimiz oyuna okaydan ziyade cok daha uygun. Okay gömülü savunmalarda is yapar, bizim gibi stoperleri orta saha civarina ceken bir takimda zorlanma potansiyali yüksek. Cabukluluklari ile Taylan ve Berkan daha uygun... Ki bence Berkan o pozisyona birde hic gitmedi, baski altinda sol ayagini kullanamadigindan...

E-bqS7oXIAQFCrR

Babelin Oyuncular arasında gruplaşmaya yol açtığını düşünüyorum Bunu bilerek yapmıyor bence yani kötü bir niyet olduğunu sanmam ama daha sosyal oyuncuları etrafında topluyor.

Mesela niye Muhammet yanında yok?
Dikkat edersiniz marcao Kerem’e koşup kırmızı gördükten sonra direk babelin yanına gidip bir şeyler söylemişti.

Bu sadece bir tespitden ibaret elbette, Oyuncular arasına nifak sokan biri olduğunu düşünmüyorum.

•quod erat demonstrandum•
Bırak olum ya bi Babel var takımda iletişimi iyi olan Terim sırf bu yüzden kalmasına sıcak bakıyordur.

%100 katılıyorum. 2 Eylül'e bir hareket olmayışında sırf bu yüzden çok kızmıştım.
Ben Marcao'yu 6 ya devşirecekmiş gibi düşünüyorum. Takımdaki başka kimse o agresifliğe sahip değil (ayağıda kötü değil Marcao'nun vede)
Şimdi şu şekil izah edeyim, Marcao rakip kaleye yüzü dönük şekilde sürekli top alıp oyun kuruyor, sırtı dönük şekilde topu alıp direk dönüp te oyun kurma becerisi ayrı bir olay ayrı bir meziyet istiyor.

Arkadaşlar bu ffp engeline bir tek bizim takım mı takıldı ya? Cezada aldık. Kuşlar nasıl yırtı bundan

Adam Berisha yı alıyor bonservis bedeli yok :asd:

Beş para etmez zanka ile samatta ya kulüp buldular

Perotti yi alıyor Mesut u alıyor parasını eski kulübü ödüyor , beş para etmez bebeyi napoliye 17 milyon Euro ya verdik diyor vs.

Biz ise adamın bilmem ne bonusunu bile kuruşu kuruşuna açıklıyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Farul yabancı değil 3-4 tane sallasa da transfer ihtiyacımız olduğu bir kez daha ortaya çıksa.. bizimkiler gene unuttu galiba maç oynamayınca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt