Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca eylul dedin Eylul dedin ortada bisey yok Ocak mocak dersen al basini git surdan sen bile taraftari kandiriyorsun

Mesela Kopenhag bizim Sivas'i cok rahat eledi. Onlarda alabilecegimiz 6 - 8 numara yok mu?

Danimarka, Isvec, Norvec liglerinde 6 numara yok mu?
Vardır da, oralardan bizi tatmin edecek adam zor çıkar biraz. Gelecek adam Linnes tarzı bir şey olur.

Bi Mathias Jensen vardı en son ordan çıkan yetenekli orta saha, benim takip ettiğim. Kaç sefer yazdım, şimdi Brentford'da oynuyor Brentford'da takip etmedim. Ama sakatlandı işte Celta'dayken. Gönderme sebepleri de o oldu zaten. Şimdi yaşı oldu 25, seviye atlaması zor gibi bu saatten sonra.

Şimdi şu şekil izah edeyim, Marcao rakip kaleye yüzü dönük şekilde sürekli top alıp oyun kuruyor, sırtı dönük şekilde topu alıp direk dönüp te oyun kurma becerisi ayrı bir olay ayrı bir meziyet istiyor.
Oralardaki hamleleri yapsin sertlik katsin yeter Berkan vr Taylan cok caliskan ama gerekli sertligi veremiyor .

419CE82A-40B4-47CC-AB6C-F1467D942799.jpeg
D4964319-4E4E-47E6-BBE3-9E978C315CA6.jpeg

Güncel kadromuz:

Muslera-Fatih-Ismail

Nelsson-Marcao-Luyindama-Alpaslan

Aanholt-Ömer-Boey-Yedlin(Omar)

Taylan-Aytac-Cicaldau-Berkan-Feghouli-Arda

Kerem-Morutan-Baris-Kilinc

Mostafa-Diagne-Halil-Ogulcan-Babel

Türk kaleci
Gedson
6 numara

3 hamle, 4 gün.

O zaman rakipler düşünsün.

Yaw %50 sini alalim bsri Gedsonun 10.milEuroya.ne kadara satarsak kirisiriz parayi Benfica ile .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt