Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Gurrpeginin açıklamaya bak
Elneny ve kulübü bizim teklifimizi kabul etseydi şuan listedeydi
Hadi canım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurrpeginin açıklamaya bak
Elneny ve kulübü bizim teklifimizi kabul etseydi şuan listedeydi
Hadi canım![]()
O gecen sene zikredildi burada ama sanirim begenilmiyor. Yoksa cok rahat alirdik

Bir şey olmaz ya, böyle yüzde 100'ünü versin de hangi takımlı olduğunun önemi yok. Adam ekmek yediği yerin hakkını veriyor. Bu benim için önemli bir mevzu. Ha yeterliliğini sabaha kadar tartışırız, o ayrı konu.Geldiginde yaptigi acikladan belli ya galatasarayli olmadigi. Büyük klube geldigim icin mutluluyum falan diyordu. Ayni kalibredeki aytac cocuklugumdan beri tuttugum falan diyerek konusuyordu.
Yeni td adayım sergen yalçın
En geç sene sonu gsmize yani yuvasına dönmelidir
Varmı katılmayan
profesyonel adamın takımı mı olur yawBir şey olmaz ya, böyle yüzde 100'ünü versin de hangi takımlı olduğunun önemi yok. Adam ekmek yediği yerin hakkını veriyor. Bu benim için önemli bir mevzu. Ha yeterliliğini sabaha kadar tartışırız, o ayrı konu.
Niye olmasın, onlar da insan değil mi. Akbaba elinin tersiyle FB'yi itmedi mi, oraya gitse kemiksiz 3 milyon alacaktı muhtemelen.profesyonel adamın takımı mı olur yaw
Yeni td adayım sergen yalçın
Varmı katılmayan

Samsunun U19 kalecisi iyi.samsunlular yetersiz diyordu sanırım ona galatasaray için
Muhtemelen sene sonu Yetenek sizsiniz veya Bomonti reklamlarına devam ederYeni td adayım sergen yalçın
Varmı katılmayan
en fanatiğine versinler 3 sarı lacivert akar kanlarıNiye olmasın, onlar da insan değil mi. Akbaba elinin tersiyle FB'yi itmedi mi, oraya gitse kemiksiz 3 milyon alacaktı muhtemelen.
O değil de, bu Alpaslan'ın FB'li olduğuna emin miyiz. Ben gelmeden bu adamın FB'li olduğunu düşünüyordum ama bana verdiği izlenim yeteneklerinden bağımsız olarak kırk yıllık GS'li gibi.
Valla 8taşa gidiyormuş yaz başında, kendisini bukadar çok tutan ve seven hocasına rağmenNiye olmasın, onlar da insan değil mi. Akbaba elinin tersiyle FB'yi itmedi mi, oraya gitse kemiksiz 3 milyon alacaktı muhtemelen.
Bizimkinin yoluda survivor birleşme partisiMuhtemelen sene sonu Yetenek sizsiniz veya Bomonti reklamlarına devam eder