Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.977
- 9.978
- 2.398
Valla güldüm yaEylül Eylül diyen hesap verir transfer olmazsa. Gerçi bunu da başkana yuklerler
Bu ülkede kim hesap vermiş ki o versin.
Oradan da bi mağduriyet hikayesi çıkar elber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla güldüm yaEylül Eylül diyen hesap verir transfer olmazsa. Gerçi bunu da başkana yuklerler
Eylül Eylül diyen hesap verir transfer olmazsa. Gerçi bunu da başkana yuklerler
Ocaka kalbim dayanmazEylül biter Ocak başlar, bu devran boyle sürer.
Yok ustad ben cok rahatim şahsen. By sezonu beyefendinin son sezonu olarak goruyorun zira.Ocaka kalbim dayanmaz
Yav gitmez gitmez renktas onun için rahat değilim benYok ustad ben cok rahatim şahsen. By sezonu beyefendinin son sezonu olarak goruyorun zira.
florya kuşu gizliye almış yalandı demek ki bütün tweetleri

zaten kilitliydi
Sallıyor gibi o ya,ama enteresan model takip ediyorum bendehmm gedson ile alakalı ne dedi en son
Sallıyor gibi o ya,ama enteresan model takip ediyorum bende
Son teklife sıcak bakıyorlarmıs goya..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnsallah,bende oyle umuyorum..Fakat benim esas merak ettiğim su halil ön alımı icin anlasılan bir fiyat var mı,açıklamaları lazım artık..gedson bitti bence toplu açıklanır transferler
Hiç ses yok. Florya Kuşu da hesabı kitlemiş, bari yalan habere erişebilseydik.
Ne dayanarak sanmıyorsun,son maclarda adamın yedek kulubesinde angry birds oynamasına mı ?Benfica'nin bu sene Gedson'u satacagini hiç sanmıyorum, satacak olsalar bile en az 15 milyon Euro bonservis ücreti isterler. Kiraya verme şansları ise bence sıfır.
Hep kitliydi zaten arkadas sallamasıyla alakası yok,he bencede sallıyor gibi ayrı..O kadar dedim o palavracı kaçıp gidecek diye spamlamayan mal taraftar peşinden koşsun
•quod erat demonstrandum•