Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç ses yok. Florya Kuşu da hesabı kitlemiş, bari yalan habere erişebilseydik.

Bir duyum aldım beyler.

4 gün içinde bir transfer gelecek. Şu an Benfica ikna edilmeye çalışılıyor ama olmazsa b planı hazır.

Ayrıca bir kaç futbolcu ile görüşme halindeyiz.

Aslında benden iyi duyumcu olur.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

içimden bir ses Salı günü Hamza Choudhury alacağımızı söylüyor. 6-8 oynaması sezonlar geçtikçe gözden düşmesi genç olması ve menajerlik şirketinin Türkiye ile çalışması dolayısıyla ben Hamza'yı bekliyorum.

Basında Ghezzal ismi varken taraftar onu istiyordu. MVP idi geçen sene

Ardından Morutan ismi çıkınca herkes Ghezzal'dan vazgeçti.

Falcao 2 yılımızı çaldı ama hepimize güzel bir gelecek aşıladı. Teşekkürler Falco :think:

Hani muhteşem bir scout ekibimiz vardı?!..Kadronun bu denli B2B ve defansif orta saha oyuncusuna ihtiyacı varken niye Gedson' a takılıp kaldığımızın bir izahı olmalı...Başka hiç kimseyi bulamadılarsa acizlik; takımın futbol aklı gerekli görmediyse 'faziya'...Umarım bir plan dahilinde çalışma yapılmıştır da en azından bir tane işe yarar orta saha oyuncusu alınır. Yoksa sezon göz göre göre baştan kaybedilecek. Biz Pianic transferini beğensek n'olur, beğenmesek ne?..

Benfica'nin bu sene Gedson'u satacagini hiç sanmıyorum, satacak olsalar bile en az 15 milyon Euro bonservis ücreti isterler. Kiraya verme şansları ise bence sıfır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt