Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha hattında en az bir yerli oyuncu bulunmazsa yabancı kısıtından dolayı kadro kurmanın zor olacağının farkında mısın?..Morutan-Muslera-Boey un filan ilk 11 e yazılamaması anlamına gelecek bir durum. Berkan' beğenmiyorsan, kimi beğeniyorsun yerli orta saha oyuncusu olarak?..
Taylan bile berkandan kat ve kat üstün bunu taylani begenmeme ragmen söylüyorum bu berkanda ne gördünüz allah askina

Atalay'ın fiziğinde niye hiç iyileşme olmuyor? Bireysel antrenman yapmasa dahi düzenli antrenman yapan topçunun fiziği bir gram iyileşme göstermez mi?

Galatasaray bunca borc arasinda 3 futbolcuya 20 milyon euro bonservis gomuyor, Diagne’ye 13 milyon euro veriyorsa, scout ekibi yoktur. Emre Utkucan’i Tarik Camdal’dan sonra ikinci siraya koyarim. 12 yildir hicbir is yapmadan maas aliyo kulupten saolsun Fatih Hoca.
Bu durumda hata payı o an ki yönetim ve teknik heyetlerde de var renktaş. Scout ekibi illa ki bir çok oyuncu öneriyor, yönetim ve teknik heyeti bu konuda ikna etmeleri gerek orası da ayrı mevzu ama son yıllarda ki yöneticiler malesef o zihniyette olmadı. Falcao mevzusu mesela, FT sanırım onu istememişti o tarz haberler vardı, taraftara gösteri yapayım ayağına yönetim gitti bi Florya'yi vermediği kaldı Falcao'ya örneğin. Oysa scout ekibi zamaninda Haaland'ı da önerdi. O önerilere bütçe yaratabilmek, o önerileri dikkate almakta yönetimlere bakıyor malesef.

Taylan bile berkandan kat ve kat üstün bunu taylani begenmeme ragmen söylüyorum bu berkanda ne gördünüz allah askina
Hakkında bu kadar kesin olumsuz kanaat oluşturmak için çok erken değil mi sence?..Takıma yeni katılmış, kendisi gibi yeni birçok oyuncuyla birlikte futbol oynamaya çalışan, geçmişinde geçen sezon öncesi üst düzey fazla maç oynamamış genç bir futbolcudan bahsediyoruz...

Ne gördüğüme gelince; tempo, oyuna katılma istek ve becerisi; hem enerjisi-devamlılığı yüksek, hem de pas alışverişleri standardı yakalayan bir orta saha oyuncusu olarak görüyorum. Direkt 6 numara oynarsa, profili itibariyle çok verimli olamayacağı aşikar. İyi bir DOS veya defansif yükü paylaşabileceği bir B2B oyuncunun varlığında çok faydalı olacağı kanaatindeyim...

Geçirdiği ameliyat ve fazla sayıda maça çıkması sebebiyle şu an formu düşük olan Taylan' ı da beğenirim ayrıca; hem 6 hem de 8 için iyi bir alternatiftir. Sağlam bir DOS alınırsa Berkan-Taylan dan iyi olan '8' olarak ilk 11 de çıkar, gerekirse maç içinde değişirler. Yerli oyuncunun alternatifinin yerli olması, oyuncu değişikliklerinde TD ün elini rahatlatır...

Onu bunu beğenmeyip, yabancı kısıtını getiren TFF ye bela okusan n'olacak? Hayatın gerçeklerine uymak durumundasın...

Galatasaray bunca borc arasinda 3 futbolcuya 20 milyon euro bonservis gomuyor, Diagne’ye 13 milyon euro veriyorsa, scout ekibi yoktur. Emre Utkucan’i Tarik Camdal’dan sonra ikinci siraya koyarim. 12 yildir hicbir is yapmadan maas aliyo kulupten saolsun Fatih Hoca.
Komple scout yapsak once sen baslarsın zırlamaya,elestiri ile saçmalamanın farkını bilelim.Boey,marcao falan zembille geldi zaten.Ayrıca 3.5 milyon gibi rakama morutanı alabiliyorsan ne scout u..Cicaldau icin 6.5 fazla diyorsan git romanyanın son milli macina bak istersen..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiziğe bu kadar takılmayın, Iniesta misal fizikli miydi ? Atalay da oynayacaksa aklıyla oynayacak.
'Fizik' i sadece 'Kalıp' olarak görürsen öyle tabii. Ancak tam karşılığı olmasa da 'Atletik yetenek' anlamında kullanılır; tempo-dayanıklılık, dar alanda çabukluk gibi kavramları da içerir...

Atalay, sıska olduğu için değil, hımbıl olduğu için bu seviyelerde tutunamaz. Dünyada futbol aklı en yüksek futbolcu olsa ne fayda?..

Sola koysak tek başına götürebilir mi boey gibi ?

•quod erat demonstrandum•
Tek başına götürür götürmesine de 5-7 milyona alınabilecek birisi değil Mert. Adamlar zaten 5 milyona aldı, çok büyük beklentileri var. Bildiğin wonderkid gözüyle bakıyor Sassuolo kulübü Mert'e.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt