Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım iyi değil ama transfer yapılmıyor ilginç bi rahatlık var trabzon maçı kaybedilirse yangın çıkar diyim herkes rahat şuan
Bence de TS ve Lazio maçları kaybedilirse Terim in kredisi filan kalmaz ki kalmamalı da..Elimizde bana kalırsa çok değerli bir kadro var ama gelen her oyuncu geriye gidiyor malesef.Bunu oyuncunun çalışmamasına filan bağlayamayız kesinlikle antrenmanlarda taktik filan çalıştırılmıyor.Keşke sezona hiç Terim le girmeyip belli bir oyun felsefesi olan biriyle anlaşsaydık

Arsene wenger'in, Arsenal belgeseline izledim yaklasik 20 dakkika.

Ian Wright, Arsene geldigi zaman bizim antremanlarimiza, yemeklerimize, yasadigimiz hayati 360 derece degistirdi, ve agzimiz acik kalmisti demisti.

Yetmedi, yemekleri cignedigimiz zaman nasil cignememiz lazim ve vucut onu direk nasil alir diye bile soylemis.

Bir antrenor nasil fark yaratir, en guzel ornekleri.

Bizde elemanin yerine boyle adam lazim.

Daha tam adapte olmamış henüz 1-2 maç oynamış Cica bile oyundan çıkınca takımın halini gördük. Bir takımda bu kadar mı kalite eksikliği olur. Allah orta sahamızı sakatlıktan beladan aksilikten korusun. Artık dua etmekten başka bir çare kalmadı.

Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Futbolculara kızan kişileri görüyorum

Onlar kendi kendilerine gelmediler arkadaşlar. Alan aldıran belli, belli bir taktikte oynatan belli.

Aslında kapasite bu kadar. Babeli, ömeri, aytacı aldıran kim? En fazla ne verebilir ki bunlar. Omar mücadele ettii, asist yaptı diyenler oluyor. Adam orta açıyor korner kullanıyor serbest vuruşları kullaniyor 50 taneden 2 si 3ü gol olur zaten, Bu övülecek birşey değil. Babelin yaşı belli ne veremeyeceği belli. Aytaç en fazla kasımpaşa seviyesi. Vs vs. Isim ve örnekler çoğaltılabilir...

Galatasaray seviyesi bu olmamalı. Vasat altı topçuların sayısı fazla olunca haliyle sıkıntılar oluyor Galatasaray seviyesinde.
Eleştirilmesi gereken vasatları takıma dolduranlar.

doğru yorum renktaş babel bu yaştan sonra kanada atarsan gider gider kalır Emre kılınç mesela göbeğe koyarsan paspas olur bunun gibi mesela

Ian Wright, Arsene geldigi zaman bizim antremanlarimiza, yemeklerimize, yasadigimiz hayati 360 derece degistirdi, ve agzimiz acik kalmisti demisti.

Yetmedi, yemekleri cignedigimiz zaman nasil cignememiz lazim ve vucut onu direk nasil alir diye bile soylemis.

İşte bizde öyle hocanın arkasına teneke bağlayıp gönderirler.

Yemek yemeyi bilmemde hocam pasta nedir nasıl kesilir çok güzel öğretmiş takıma

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

360 derece değiştirmişse bir işe yaramaz o değişim

Büyük liglerde oynamış kaliteli tecrübeli 2-3 isme ihtiyacımız var.erzurumun,Alanya'nın, Romanya'nın gençleri ile şampiyon olamazsın.baris,sarp,ayhanli kadro bile su andaki kadrodan çok daha kaliteliydi.

Takim hic isik vermiyor, hoca kendini gelistirmiyor, zemin hazir degil, orta saha eksik, yedek kaleci yok. Hoca transferler ile her seyin duzelecegini dusunuyor ama yaniliyor.

Ben trabzon maçında o kadar kötümser değilim avcının takimlari önde basicak yapiyi olusturmaz özellikle bu yasli kadrolariyla onde basarlarsa 60 dan sonra biterler, birde savunmalari rezalet muhakkak gol yerler.
Rakip yorulunca 60'da Ömer, Babel ve Arda değişiklikleriyle karşılık veririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt