- 4 Aralık 2009
- 14.188
- 10.640
- 2.498
Aynen bana da öyle bir hissiyat yaşattı. İnşallah boş değildir o his.Çok acayip adam değil mi üstat? Sanki 38 maç sonunda 18 gol 12 asist direkt 30 gole katkıda bulunacakmış gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bana da öyle bir hissiyat yaşattı. İnşallah boş değildir o his.Çok acayip adam değil mi üstat? Sanki 38 maç sonunda 18 gol 12 asist direkt 30 gole katkıda bulunacakmış gibi.
![]()
Bu ekip ile sezona baslamak bile yanlis, cok yetersiz bir teknik heyet. Yapilan toplantilarda taktik konusunda ve oyuncu gelistirme konusunda bu yardimcilar ne yapabilir ki?
Şiir gibi yahu şuraya bak, Kewel, Baros, Keita, Nonda, Elano, LindeBam orta sahası olan kadroda bile elano,keita,baros,nonda,kewell falan vardı.linderoth diye iyi bir adam almıştık onun sakatlanması çok etkiledi takımı.dalga geçilen bam kadrosu şimdiki kadroya göre çok daha kaliteliydi.
Önceki sezon 35 gol atmış aldığın ilk devre clde 8 gol atmış by17 yi 3 hafta kadroya almayan Galatasaraydan oğulcan için haftalarca uğraşan Galatasaraya.Geldiğimiz nokta bu.Galatasaray eski Galatasaray değil.Vasat bir takım olduk.Utanıyorum.
3-4 transfer diyenlere anlam veremiyorum. Bu takıma daha kaç transfer yapsin? Bence tek eksik orta saha. 1 tane kaliteli orta saha yeterli. Artık hocanın bu maliyete bir oyun üretmesi lazım. Bahanesi kalmadi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de öyle. Alınsın bi ortasaha, üstüne de artık hoca faktörü biraz bi işe yarasın.3-4 transfer diyenlere anlam veremiyorum. Bu takıma daha kaç transfer yapsin? Bence tek eksik orta saha. 1 tane kaliteli orta saha yeterli. Artık hocanın bu maliyete bir oyun üretmesi lazım. Bahanesi kalmadi.
3-4 transfer diyenlere anlam veremiyorum. Bu takıma daha kaç transfer yapsin? Bence tek eksik orta saha. 1 tane kaliteli orta saha yeterli. Artık hocanın bu maliyete bir oyun üretmesi lazım. Bahanesi kalmadi.
Üstat son zamanlarda oynadığı oyundan hiçbirşey anlamadığım 2 takım var biri Milli takım diğeri biz. Bizim kadroya çok leş diyenlere şunu söylim, şuanki milli takım tarihin belki de en kariyerli oyuncularına sahip hepsi birbirinden değerli, sonuç ortada. Ne güzel söylemiş atalarımız, At sahibine göre kişnermişGS maç kaybeder bizim taraftar : "oyuncular yetersiz" , "bireysel hatalar" , "yedekler de kaliteli adam yok" , "hakem kötü".
Hatasız tek kişi var oda hoca.
)))))))
record yazdiysa hala umidim var