Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E-hEUSQXMAQAFK9

Bu ekip ile sezona baslamak bile yanlis, cok yetersiz bir teknik heyet. Yapilan toplantilarda taktik konusunda ve oyuncu gelistirme konusunda bu yardimcilar ne yapabilir ki?

yapacaklari belli.

Evet hocam
Haklisin hocam
tabi hocam
hemen hocam

Bam orta sahası olan kadroda bile elano,keita,baros,nonda,kewell falan vardı.linderoth diye iyi bir adam almıştık onun sakatlanması çok etkiledi takımı.dalga geçilen bam kadrosu şimdiki kadroya göre çok daha kaliteliydi.
Şiir gibi yahu şuraya bak, Kewel, Baros, Keita, Nonda, Elano, Linde
Breh breh breh

3-4 transfer diyenlere anlam veremiyorum. Bu takıma daha kaç transfer yapsin? Bence tek eksik orta saha. 1 tane kaliteli orta saha yeterli. Artık hocanın bu maliyete bir oyun üretmesi lazım. Bahanesi kalmadi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson’u ya bonservis ile alalım ya da gelmesin seneye de 3 ay beklemek yoracak

Önceki sezon 35 gol atmış aldığın ilk devre clde 8 gol atmış by17 yi 3 hafta kadroya almayan Galatasaraydan oğulcan için haftalarca uğraşan Galatasaraya.Geldiğimiz nokta bu.Galatasaray eski Galatasaray değil.Vasat bir takım olduk.Utanıyorum.

Bunun en büyük sorunlusu iş bilmez yönetimler teknik ekip ve bunları körü körüne savunan tepki vermekde geçiken taraftarlardır.

Daha dün gibi hatırlıyorum cengiz yönetiminin transfer dönemlerini aynı şimdi olduğu gibi deli gibi savunuyorlardı.yeterli yetersiz ayırımı yok her gelen oyuncu süper her transfer muhteşem.

Senelerdir bu kadar kötü planlama kötü transferler nasıl yapılır aklım almıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3-4 transfer diyenlere anlam veremiyorum. Bu takıma daha kaç transfer yapsin? Bence tek eksik orta saha. 1 tane kaliteli orta saha yeterli. Artık hocanın bu maliyete bir oyun üretmesi lazım. Bahanesi kalmadi.

4 senedir uretemiyor, simdi mi uretecek

Bence de öyle. Alınsın bi ortasaha, üstüne de artık hoca faktörü biraz bi işe yarasın.

Hocada bahane bitmez. Hakem suçlu olur zemin suçlu olur hava durumu suçlu olur rakip iyi oynadığı için suçlu olur taraftar suçlu olur son çare yönetim suçlu olur ama hoca suçlu olmaz.

Koskoca bir camianın bir kişinin ağzının içine bakıyor olması çok vahim bir durum. Bir insan herşeyi bilmez bilemezzz.

Hoca maçtan sonra hiç konuştu mu transfer hakkında

•quod erat demonstrandum•

Hocanın yapacağı en iyi şey genç kadroyu kurup sezon sonu bırakmasıdır. Hayalini gerçekleltitmiş olacak işte yeni genç bir takım kurdu. Seneye bunları oynatacak takım yapacak bir hocayıda buluruz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hareketli geçecek denilen günlerde yaprak kıpırdamıyor ve en çok eksiği olanda biziz offf

GS maç kaybeder bizim taraftar : "oyuncular yetersiz" , "bireysel hatalar" , "yedekler de kaliteli adam yok" , "hakem kötü".

Hatasız tek kişi var oda hoca.

:))))))))
Üstat son zamanlarda oynadığı oyundan hiçbirşey anlamadığım 2 takım var biri Milli takım diğeri biz. Bizim kadroya çok leş diyenlere şunu söylim, şuanki milli takım tarihin belki de en kariyerli oyuncularına sahip hepsi birbirinden değerli, sonuç ortada. Ne güzel söylemiş atalarımız, At sahibine göre kişnermiş

Tasdemir ve Akbaba ile sozlesme uzatildi, Tasdemir Giresun’a kiralik gitti, Akbaba ise Alanya’ya kiralik gidiyor. Madem kiralik gonderecektin niye sozlesmelerini uzattin? Genc oyuncu olsa tamam diyecegim de son yillarda bu ikili Galatasaray’a ne verdi? Babel’i sutlayip yerine genc bir yabanci oyuncu alinabilirdi, Babel niye hala takimda? Omer sol bek oynadigi maclarin cogunda sac bas yoldurdu, neden sol bek’e oyuncu alinmiyor? Yedlin veya Omar’i takimda tutacagina sag bek alternatifi olarak Berkan Mahmut’u takimda tut, sol bek’e Aanholt’a iyi bir alternatif al.

Ondan sonra cikiyor bahanelerini siraliyor. Bir de “vardir bir bildigi” sozu var. Guardiola, Mourinho, Tuchel ve Zidane bile elestiriliyor ama hoca’nin yanlislarina gelince “vardir bir bildigi”. Son 2 sezon 0 basari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt