Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Record: Gedson hala Galatasaray'ın gündeminde

Galatasaray, Gedson Fernandes'i transfer etmek için yeni bir teklif sunmayı düşünüyor. Eagles Football'un direktörü Rui Pedro Braz, oyuncunun Eagles'tan ayrılmayacağını söylese de, orta saha oyuncusunun geçen sezonun ikinci yarısında oynadığı İstanbul kulübüne olası dönüşü gündemde olmaya devam ediyor.

Ekli dosyalar

• 57153A59-72DB-4716-A20D-59DDE5AACC85.webp
    57153A59-72DB-4716-A20D-59DDE5AACC85.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 57
E-hEUSQXMAQAFK9

Bu ekip ile sezona baslamak bile yanlis, cok yetersiz bir teknik heyet. Yapilan toplantilarda taktik konusunda ve oyuncu gelistirme konusunda bu yardimcilar ne yapabilir ki?

+Beyler rakibi iyice analiz ettiniz mi?
- 90 dakika izlemeye gerek yok hocam, youtubedan özetlere bakarız, hem daha maça 2 gün var.

hala sorunun transferler ile çözüleceğini düşünenleri görmek biraz üzücü

Evet transferle sorunun büyük bir bölümü çözülürdü.Artık geçti malesef.

Hoca gene takıma alternatifleri doldurdu.

Gerçekten şu takımın okanla vsss başka hocayla uçacağınımı düşünüyorsunuz.

O uçan kaçan sergenin takımına averajla şampiyonluğu verdik..O zaman hoca iyimiydi.

Arkadaş tamam süper yıldızlar istemiyoruz,genç üst düzey yeteneklerle doldurmayalım takımıda.

Allah rızası için şu takıma hakkettiği oyuncuları alalım Doğru kadroyu kuralım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen Fatih Terim’in geçen seneden olmazsa olmazı iki adam vardı. Biri Halil biri Gedson. Gedson’u her halükarda bir şekilde alacağız gibi görünüyor.

Fatih Öztürk gidip Ataberk gelsin işte mis gibi olur. Kalede Muslera-Ataberk-Çipe rotasyonu olur ve gayet yeterli.

Son düzenleme:
Terim, yönetim ve scout ekibi ile şu ffp olayı bitince bir değişime bir yola girdik, aklıma nedense hep o 96 sürecinin başlangıcı geliyor, çok benzer özellikleri var. Bu planlamayı surdurebilmek çok önemli. 2 sene sonra hoca emekliliğini açıklar zaten. O zaman kadar da genç scout çalışmaları illaki olacaktır. Gelenler gidenler vs ama bu kafayi bozmamak çok önemli. Hoca gittikten sonra bu planlamayı hangi hocalarla sürdürebiliriz mesela. Asil bizi dusunduren konu bu olmali. Hagi'ye asla hayır demem, bu konuda yaptıkları ortada, potansiyeli de büyük takım için gayet yeterli. Baska isimler de olabilir, benim ki örnek sadece.

O yüzden bırakın şimdi hoca istifa, hoca gitsin yabanci td gelsin vs laflarını. Kalıcı başarı süreç ister ve şu an gelebilecek herhangi bir hocanin bu yapilanmayi bozmayacaginin da bir garantisi yok. Takim kotu oynadiginda verir raporunu sattirir morutani sattirir boeyi vs, aliriz yine bilmem kac milyonluk yasi ilerlemis topculari, sonra ugras dur gitmiyor bunlar diye.

Açıkçası bazi bolgelerin eksik olmasi can sıkıcı olsada yapılmak istenen ve verilmek istenen mesaj gayet açık. Taraftar da bu duruma karşı çıkmıyor zaten, hatta destekliyoruz mentaliteyi. O yüzden Terim şöyle yanlis oynatıyor, böyle hatalı elestirilerinin dozajini kaçırıp istifaya davet etmek, ne bilim nefretle saldirmak yerine bu takimin, bu yapilanmanin her zamankinden çok daha fazla destegi hakettigini düşünüyorum.
Her türlü potada oluruz ama sampiyon oluruz olamayiz acikcasi bunu bilmiyorum. Ama şunu biliyorum, bu yapilanma kafasinda ilerlersek geleceğimiz parlak, dominant ve diger takımlara da örnek bir takım oluruz.

Fatih hocanın ve bu yönetimin dolayisiyla Galatasaray'ın basarisiz olmasini isteyen tvlerde sosyal medyada surda burda zaten tonla dusmani olacak. Cogu da farkindadir ki bu yapinin bozulmasi kendi gelecek basarilari icin şart. Burada ki nokta iste tam da bu. Kendi adima algilara kapilmayip, sonuclardan bagimsiz, bu ornek yapilanma devam ettigi surece yönetimi ve teknik ekibi birakacaklari zaman kadar destekleyeceğim ve ayni zihniyetin gelecek yonetim ve teknik heyette de devam etmesini simdiden temenni ediyorum.
Hep diyoruz ya bir Porto bir Donetsk ya da hic kendilerini bozmayan Ajax vs. vs. neden çıkaramıyoruz. İşte temelleri atilmaya başlandı. Belki maddi olarak onlar kadar güçlü hicbir zaman olamayacagiz ama en azindan Tr'nin Bayern'i olur, avrupada da sureklilik sağlayabiliriz. Yeter ki bu mentalite bozulmasın, bir kac seneye meyvelerini toplamaya başlarız, belki de daha erken kim bilir.
Belirtmek isterim, nacizane düşüncelerim her biri, kimseye tartışma amaçlı yazılmadı.
Saygılar...

bu takimdan terimi emekli etmediginiz muddetce . yapilanma ayagina her sene 50-60 milyon iceri sokucak bizi , gecen 3 senede ne oynadik . hickimse bana ffp demesin. yaparsin kadronu bir sistemin olur , us sene boyunca yavas yavas giren cikan adamlar us assagi bes yukari ayni performansi verir anlarim , ne oynuyuz kardesim biz 3 senedir . simdi de rumenler cikti basimiza gitti getirdi romanyadan , hagi popescu onderliginde , , ben gorucem sizi 8-9 hafta gecsin fark acilsin . kovsanda bisey ifade etmiyecek . yerine gelicek hoca bulamiyacaksin ...

Gedson geleceğini düşünmüyorum gelcek olsa çoktan okurdu 3 gün kaldı birşeuler yapılması lazım

Gençleştirme operasyonu yapıp bu sene altyapıdan rotasyona oyuncu koyamamak da bir başarısızlık. Umarım Işık Kaan hazırlık maçları dışında da takımda yer bulur. Bartuğ ve Eren’e ne oldu bu arada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt