Terim, yönetim ve scout ekibi ile şu ffp olayı bitince bir değişime bir yola girdik, aklıma nedense hep o 96 sürecinin başlangıcı geliyor, çok benzer özellikleri var. Bu planlamayı surdurebilmek çok önemli. 2 sene sonra hoca emekliliğini açıklar zaten. O zaman kadar da genç scout çalışmaları illaki olacaktır. Gelenler gidenler vs ama bu kafayi bozmamak çok önemli. Hoca gittikten sonra bu planlamayı hangi hocalarla sürdürebiliriz mesela. Asil bizi dusunduren konu bu olmali. Hagi'ye asla hayır demem, bu konuda yaptıkları ortada, potansiyeli de büyük takım için gayet yeterli. Baska isimler de olabilir, benim ki örnek sadece.
O yüzden bırakın şimdi hoca istifa, hoca gitsin yabanci td gelsin vs laflarını. Kalıcı başarı süreç ister ve şu an gelebilecek herhangi bir hocanin bu yapilanmayi bozmayacaginin da bir garantisi yok. Takim kotu oynadiginda verir raporunu sattirir morutani sattirir boeyi vs, aliriz yine bilmem kac milyonluk yasi ilerlemis topculari, sonra ugras dur gitmiyor bunlar diye.
Açıkçası bazi bolgelerin eksik olmasi can sıkıcı olsada yapılmak istenen ve verilmek istenen mesaj gayet açık. Taraftar da bu duruma karşı çıkmıyor zaten, hatta destekliyoruz mentaliteyi. O yüzden Terim şöyle yanlis oynatıyor, böyle hatalı elestirilerinin dozajini kaçırıp istifaya davet etmek, ne bilim nefretle saldirmak yerine bu takimin, bu yapilanmanin her zamankinden çok daha fazla destegi hakettigini düşünüyorum.
Her türlü potada oluruz ama sampiyon oluruz olamayiz acikcasi bunu bilmiyorum. Ama şunu biliyorum, bu yapilanma kafasinda ilerlersek geleceğimiz parlak, dominant ve diger takımlara da örnek bir takım oluruz.
Fatih hocanın ve bu yönetimin dolayisiyla Galatasaray'ın basarisiz olmasini isteyen tvlerde sosyal medyada surda burda zaten tonla dusmani olacak. Cogu da farkindadir ki bu yapinin bozulmasi kendi gelecek basarilari icin şart. Burada ki nokta iste tam da bu. Kendi adima algilara kapilmayip, sonuclardan bagimsiz, bu ornek yapilanma devam ettigi surece yönetimi ve teknik ekibi birakacaklari zaman kadar destekleyeceğim ve ayni zihniyetin gelecek yonetim ve teknik heyette de devam etmesini simdiden temenni ediyorum.
Hep diyoruz ya bir Porto bir Donetsk ya da hic kendilerini bozmayan Ajax vs. vs. neden çıkaramıyoruz. İşte temelleri atilmaya başlandı. Belki maddi olarak onlar kadar güçlü hicbir zaman olamayacagiz ama en azindan Tr'nin Bayern'i olur, avrupada da sureklilik sağlayabiliriz. Yeter ki bu mentalite bozulmasın, bir kac seneye meyvelerini toplamaya başlarız, belki de daha erken kim bilir.
Belirtmek isterim, nacizane düşüncelerim her biri, kimseye tartışma amaçlı yazılmadı.
Saygılar...