Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşın genç galiba buralar BAM üçlüsünü, Mehmet Batdal Pino Arda hücum hattını izledi nasıl bu kadar kötüsünü hatırlamıyorsun

fazla abartıyorlar adminim taraftarda haklı ama çok fazla abartılıyor klasik Galatasaray lig başı kötü 8.haftadan sonra zımba gibi olurlar gene orta saha yetersiz ama genede kafaya oynarız ligde

6 numaraya teknik bir ön liberoya ihtiyacımız var . Topu oyuna iyi sokabilecek , pas trafiğini rahatlatabilecek

fazla abartıyorlar adminim taraftarda haklı ama çok fazla abartılıyor klasik Galatasaray lig başı kötü 8.haftadan sonra zımba gibi olurlar gene orta saha yetersiz ama genede kafaya oynarız ligde
Abartmaya lafım yok ama bokunu çıkarmak başka bişey

Nelsson’a verdigin 7 milyon euro ile guney amerika’dan bir orta saha alabilirdin. Luyindama-Marcao-Isik Kaan-Emin Bayram-Alpaslan ile orayi iyi kotu gotururdun. Simdi Taylan-Aytac-Kilinc-Berkan-Cicaldau orta sahasi ile sezona basliyorsun. Nelsson iyi transfer ama ben stoperlere 7-8 milyon falan verilmesine karsiyim. Bu ligde Karagumruk’un kiraladigi ve gecen sezon Kasimpasa’da oynayan stoper Luckassen ile de sampiyon olabilirsin. Djilobodji ile de sampiyon olabilirsin. Appindangoye ile de sampiyon olabilirsin. Benfica Gedson’u takimda tutmak istedigini 1-1.5 ay once soyledi zaten. Su ana kadar yapilan transferlerden memnunum ama orta saha bir takimin her seyi. Bugune kadar oynadigimiz maclarda orta saha hep yetersiz kaldi.

Sangare bizde olsaydı Boey için sınır harcamaya gerek yok diyeni de gördük çok şükür.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyikide görmedim. Öyle yazı görsem kör olurdum ve böyle insanlar ile aynı dünyada “futboldan anlıyorum” diyerek yaşamaktan utanırdım.

Sinir ve öfke anlarım ama biraz düşünüp yazın ya…Facebookda her konunun altında yorum cahil insanlardan fark ne burda. Öyle yorum biler görürken sinirden tırnaklarım yamulurdu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

aslında o bostaki fernando martins baya is yapardı ama kimseyi almicaklar gibi duruyor rotasyonsuzluktan gecen sene taylanı sakatladı bu senede berkanla taylana inanılmaz bir yük bindirmis oldu hoca

Link ver gerekli incelemeyi yapayım

Yerli sağ bek şart Boey iyi güzel ama kontenjan dolduracak bir oyuncu değil arada sırada rotasyon yapmak lazım PVA daha elzem madem kaleyi yerli yapamıyoruz arkada yerliye yer açmalıyız yoksa bu işten sıyrılamayız. Ramazan Civelek ismi çıkmıştı olumlu bakıyorum tempolu, teknik bir oyuncu başkada sağ bek yok gibi. Nazım Sangare keşke biz de olsaydı veya Bursalı İsmail sakatlanmasaydı alırdık.
.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt