Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.014
- 21.065
- 2.233
Danimarka - Portekiz ligleri bizi asiyor gibi. Yine Romanya ligine donelim. Orada bol taksit imkani da var 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica tok satıcı yalnız, Becali'ye parayı ver anasını babasını topcu kiligina sokup satarHey gidi Benfica! Becali amcanız da 15 diyordu. Bu sihirli sözcüğü söylemeyecektiniz. Gedson 3.5'a hayırlı olsun takımımıza![]()
O kadar iyi mi reis bu Caju?Cajuste ismi geçince bir an Gedson ve Cicaldau ile birlikte oynama ihtimalleri geldi.
Josef Pjanic Teixera orta sahasından 10 kat daha heyecan verici olurdu.
Kuru bu hale getirip ülkeyi fakirleştirenler yüzünden ne hallere düştük.
Taninan bi kesici ve Okay?gedsondan bağımsız bu dediği 6 numara zaten gedson 6 numara değil.
Okaydır büyük ihtimalle.
yabancı sınırı varken 6 numarayı da yabancı yapacaklarını düşünmüyorum.
Fenerin aldigi oyuncularin yas ortalamasi nedir? Onlarda hep genc aldi yanilmiyorsamLanzini gedson ve bruma 3 lusunu almalıyız.cok kötü transfer sezonu geçirdik.gelecege yatırım hikâyesi ile uyutulduk.çok basit ve vasat bir takımız.ben bu kadar kötü bir GS kadrosu hatırlamıyorum.
Gedson, takım boyu uzun olduğu için merkezde oluşan büyük boşluğu gidermek adına 'pansuman' dan öteye gidemez, kendimizi kandırmayalım; bu çocuk da bir insan sonuçta!..Sorun çok daha büyük; takım boyunu kısaltmadan sonuca ulaşmak için PSG gibi, bütün kulvarlarda rakiplerinden üstün bir kadroya sahip olmak gerekiyor ki o durumda bile hedeflere ulaşmanın zorluğu PSG örneğinde ispatlanmış oldu...
Benfica tok satıcı yalnız, Becali'ye parayı ver anasını babasını topcu kiligina sokup satar![]()
Uzun takım boyu nedeniyle merkezde bu kadar boşluk bırakan bir takım için yetmez. Diyelim, Gedson haşa ''Yarı Tanrı'' bir futbol fenomeni, onun olmadığı maçlarda ne halt edeceğiz?..Sorunu kökünden çözersin, sonra en iyisini ararsın...gedsonun en büyük meziyeti aralara atılan tolları çok güzel karşılayıp takımı atağa çıkarıyor bizde bu meziyette oyuncu yok hücum oynatan takımız bizim hücum gücümüzün 100 de 50 si idi geçen sene Beşiktaş’ı paspas etti tek başına o yüzden Gedson olur olmaz ayrı ama o meziyetlerde bir 8 no lazım bize