Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum. Derinlik filan hikaye, takımın en önemli mevkii hala boş; ortaya konan futbol ise endişeleri bertaraf etmekten uzak şimdilik; potansiyelin performansa taşınmasının garantisi olmaz, biz buna bel bağlamış durumdayız...Rakipler ise derinlik katacak oyuncular dahil olmak üzere kadrolarını tamamlamış durumdalar; özellikle BJK...FB orta dörtlünün kenarlarındaki rotasyon zayıflığı dışında gayet iyi...TS keza...
Besıktas bu sene herkesten daha cok zorlanır ozellıkle deplasmanlarda kadroları kalıtelı zaten ısımler tanıdık ama bu sene 2 ya da 3.olacaklarını dusunuyorum fenerbahce besıktasa gore daha tehlıkelı ts de besıktas benzerı bır takım Gedson un gelıp gelmemesı de bızım gelecegımızde belırleyıcı olur

Gedson olayı zor bence adamlar 15 keş istiyor bence öyle taksitli falan yada opsiyonlu 15 deseler bizimkiler alır nakit para istiyorlar mohammedi de o yüzden satmak istedik Mohammed yetişseydi Gedson gelecekti bence

Bu defa durum biraz daha farklı. Üç rakibimiz de belli bir plan dahilinde iyi kadrolar oluşturdu. Eskiden yaptıkları gibi çok pahalı 1-2 futbolcu transfer edip, onların olası muhteşem performanslarına bel bağlamadılar...
Uzun lig maratonunda bel bağladıları adamların sakatlık ceza ve performans düşüşlerini görünce gençlik aşısının da uyum sağlamaya başladığında neler olacağını birlikte göreceğiz. Eksiğimiz 1 orta saha umarım gedson ve bir yedek yerli kaleci. Yerli rotasyonuna girdiklerinde diğerlerinin çok canları yanar. Ya da ben rakipleri çok fazla takip etmediğimden böyle düşünüyorum. Sadece bjk ve Trabzon'daki yerli oyunculardan hangilerinin fark yaratabileceğini bilemiyorum necip mi Salih mi ya da bunlar dışında kaliteli sayılabilecek yerlileri var mı? Trabzon da mesela gervinho nun ya da nwakame nin alternatifleri kimler pek bilmiyorum. Bir fener de var İrfan mert falan gibi onlr da nasıl olacak onu bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt