Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar güzel, hoş paylaşıyorsunuz da uygulama içeriklerinden kulüp gelir elde ediyor. İçerikleri merak ediyorsanız düşük bir ücret ile en azından 1 aylık alıp bakabilirsiniz. Bu içerikleri resmi hesap dışında paylaşan sayfaları şikayet etmeyi de unutmayın. İyi kötü oradan bir gelir bekleniyor, iyi niyetle paylaşıp da gelecek üyelerin, gelirin önüne geçmeyelim lütfen. Daha önce @Keramettin TANRIVERDİ de uyarısını yapmıştı uygulama için. Dikkat edelim lütfen.
app e ozel video olsa buraya atmazdim. 2.yari gstv uzerinden de yayinlandi. videoda 2.yaridaki hareketler uzerinden.

Valla bizimkiler iyi iş yapmışlar , gazinoda özetlere baktım ama bir stoper + forvet + ortasaha ihtiyacımız var gibi.

Mustafa Muhammed satış falan yazdı bir ara o nerden çıktı
Şuan orta saha bekliyoruz, zaten 4 tane stoper var nelsson marcao luyindama alparslan.Forvet hattı Halil diagne mostafa gayet iyi bence.

Ama 6-8 eksikliği hissediyoruz topu çıkaramıyoruz, sert değiliz orta sahada top kapamıyoruz,dönen topları alamıyoruz vs

MM az kalsın gidiyordu. Zamalek sağolsun evrakları yetişmedi son anda iptal oldu.

Benim de söylemek istediğim her transfer içinde risk taşır. 1.7 milyonluk bir risk almak var bir de 3 milyonluk risk almak var. Mesela babel de bize gelirken herkes istiyordu gelmesini. Ben şahsen istemiyordum ama fuljam ve bjk performansları iyiydi. Şimdi gönderemiyorum. Feg 2 sene şampiyonluk getirdi ama gönderemiyoruz. Şu anda aynı riskteler.
Risk yönetimi diye bir şey var. Babel' in alınması değil, yüksek maaşla 3 yıllık sözleşme verilmesi hatadır; o yaştaki oyuncu 1+1 e gelmiyorsa masadan kalkman gerekir. Diğer taraftan, PVA un verebileceklerine kıyasla Pjanic ve Batshuayi' nin verebilecekleri için o risk alınır...

Fazla uzadı sanki, burada keselim istersen. Belki komşunun tavuğunu kaz görenlerdenimdir...

Şuan orta saha bekliyoruz, zaten 4 tane stoper var nelsson marcao luyindama alparslan.Forvet hattı Halil diagne mostafa gayet iyi bence.

Ama 6-8 eksikliği hissediyoruz topu çıkaramıyoruz, sert değiliz orta sahada top kapamıyoruz,dönen topları alamıyoruz vs

MM az kalsın gidiyordu. Zamalek sağolsun evrakları yetişmedi son anda iptal oldu.
MM nasıl gidiyordu ama biz mi istedik gitmesini

12 milyonlar falan çok bizim için, gedson tamam iyi ama skor yapan bir oyuncu değil bu paralara gol asist üretecek genç oyuncular alınabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson olmasa geçen sene son 5 hafta futbolu takiplemeyi bırakmıştı taraftarlarımız. Gedson’a 12-13 oldukça ideal. Portekiz Milli Takımında oynamaya başladığı andan itibaren değeri 30+ olur

Yazmaktan artık sıkıldığım ''Takım boyu'' tam da bu işte; takım ne kadar topla birlikte gidip gelirse o kadar iyi. Toplam kat edilen mesafe pek değişmeyeceği gibi, zorlu depar ve canhıraş ikili mücadeleye de daha az hitiyaç duyulacağı için futbolcular daha az yıpranır...'Langırt' düzeniyle hele pas futbolu hiç olmaz...
Takım boyunu kısaltacak kaç oyuncuya sahibiz ki renktaş

Kadroda bunu oynayabilecek futbolcular aşağı yukarı belli:

Nelson, Cica, Boey, Berkan. Halil ve birazda Morutan

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

CBCBC3F6-5296-41DA-9E67-6AFEE4414AAA.webp

Bu foto yenimi.?

Amerikan filmlerinde yaşlı, huysuz, elinde tüfeğiyle biri arazime girse de onu vursam diye bekleyen tipler olur ya yemin ederim burada da kamyonla öylesi var.

Biri bu tabiri Cem D. için yapmıştı, ama aslında asıl uyan burası.

Bu yaşa kadar kimse size 1 çift güzel laf etmedi mi, 2 kere havaya atıp tutmadılar mı, eldivenle filan mı sevdiler bu neyin kafası ya. Negatiflikten öleceksiniz be. Foruma ayak basan 5000W ile çarpılıyor resmen.

Ataberk Dadakdeniz hem bizden haber bekliyor, hem de İrfan Can'ı bize satarsa kendisini alacak diye Göztepe'yi bekliyor.

Biz Göztepe'ye Fatih'i verip İrfan'ı alırsak herif fena ortada kalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt