Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da son iki haftadır giden her oyuncu, yerine gelen bir ismi işaret ediyor.

Nelsson geldi, bi baktık aynı günlerde Ozornwafor Belçika'ya gitmiş.
Sekidika Leuven'e giderken, Morutan geldi.
Önce Mostafa gidecek gibi oldu, sonra Falcao'dan çıkıldı. Halil geldi.
Oğulcan'ın lisansı çıktı, Yunus Akgün Adana'ya bırakıldı.

Bence kim olursa olsun, yerine oyuncu gelmeden eldekini bırakmama kararı aldı hoca.

Şimdi Emre Akbaba'nın gidiş haberi geldi, bu +1 kişinin gelişi demek. Şu 2-3 günde giden oyuncu haberi görürseniz, yerine gelecek oyuncuyu da bekleyin derim.
Transfer gelirse iyi tabii ama, Akbaba gitti diye pek boşluk hissedeceğimiz sanmıyorum.

Gudubetin anlamını biliyor musun hocam. Küfür ve hakaret içeren bir yorumum yok. Raporlayabilirsin. Gudubet bizde hiçbir şeyden memnun olmayan aksi olan en ufak şeyde karşısındaki insanı hayattan soğutan insana denir.
Raporladım, umarım hak ettiğin cezayı alırsın.
Ekran Alıntısı.webp

Gedson'u son güne kadar beklersek tüyü dikeriz. Orta sahanın en geç yarın belli olması lazım. Son gün ekstra adam kovalarsın fırsat çıkarsa.

Mohammed ile Diagne kıyaslanır mı hiç yav hadi diyelim Diagne Mohammed'in 2 katı daha fazla gol attı bu yaştan sonra Diagne'yi ancak Arap ya da Çin takımlarına 5 milyon eurodan bir kuruş yukarı satamazsın çünkü 30 yaşında ama iyi bir Mohammed'i Fransız takımlarına 15-20 milyon euro bedellere çok rahat satabilirsin çünkü daha 23 yaşında o yüzden Mohammed'in iyi oynamasını Diagne'den daha çok önemsiyorum bu sezon satılmadığına göre Mohammed'i geri kazanmalıyız öncelikle ailesi eşi çocuğu falan İstanbul'a gelmeli sonra düzenli olarak her maç ilk 11 başlamalı gerekirse kendisine psikolog tutulmalı motive edilmeli ligin ilk yarısında 15 gole falan ulaşırsa ve mutlu olursa Bordoex artık 7 milyon Euro'ya Mohammed'in ancak kramponunu alır ondan sonra konuşacağımız rakamlar kapıyı açacağımız rakamlar 15 milyon euroların üzerinde olur o potansiyel var ama Sinyor futbolcu öğütücüsü Terim bu oyuncuyu da öğütmezse

Gudubetin anlamını biliyor musun hocam. Küfür ve hakaret içeren bir yorumum yok. Raporlayabilirsin. Gudubet bizde hiçbir şeyden memnun olmayan aksi olan en ufak şeyde karşısındaki insanı hayattan soğutan insana denir.
1630919108760.webp

Siz kimlersiniz bilmiyorum ama tdk böyle diyorsa bu ifadeyi kullanamazsınız.

Bir çok mesajda;
- Eldeki bütçe ile....
- O oyuncuya paramız yetmez...
gibi para ile ilgili yorumlar var.

Biz elimizde ne var, ne yok. Nereden ne geldi, nereye gitti gibi detayları biliyor muyuz da böyle yorumlar yapılıyor.
Biliniyorsa ben o detayları kaçırmışım demektir.

Benfica Gedsonu 1 dakika bile oynatmiyor. Bu sene satamazlarsa seneye hic satamazlar. Adamlar son dakikaya kadar ne kadar fazla koparirsak derdinde. Baska takimdan teklifte yok istediklerini karsilayan suan masada tek biz variz.

Bana kalirsa Gedson tabiki isterim ama bize ayagi duzgun 6 numara lazim Elneny tarzi. Gedsonu alip 6 numara almazsak orta saha yine kolay gecilecek. Kolay gol atilan bi takim olursak her mac geriden gelip mac cevirmeye calisiriz.

Artık modern dünya futbolu yavaş yavaş 3'lü savunmaya geçiyor kaleye İrfancan'ı almamız formsuz Muslera'nın kendine gelmesi ve 3-4-3 oynayabilmemiz açısından çok önemli ayrıca orta sahada Taylan ve Berkan çapsızlarından kurtulmuş oluruz bu kadro bana göre çok rahat şampiyon olur Avrupa'da da en az yarı final görür haydi son 2 oyuncu kaleye İrfancan ve orta sahaya Gedson ya da Dieng'den biri çok zor değil

İrfancan Eğribayat
Luyindama Nelsson Marcao
Boey Gedson/Dieng Cicaldau Aanholt
Morutan Halil Kerem

Yetmedi mi restlesme vs. Gedson olmuyorsa alın başka adam. Yarın bitmesi lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 aydır satmamış takımla, tam şuan neyin pazarlığını yapiyoruz acaba çok merak ediyorum bu Gedson işinde dönen makarayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt