Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ileride kesin kuşlara gider. Öyle bi havasi var --> emre b.
Gidebilir profesyonel hayat o. Yüzden hiçbir futbolcuya Galatasaray in çocuğu felan yakıştırması yapılmaması lazım açıkçası keremin suana kadar simardigini görmedim marcao olayında haklı ama çok uzatmamak lazım menajerler ortalığı karıştırıyor

Bence yok, kur riski olan bir ekonomide ikisini de yönetemezsin, ikisi de teoride batık bilançolar.

Yapılandırma sonrasında yıllık gelir üzerinden yapılıyor harcamalar, malum bu sene herhangi bir geri ödeme olmayacak.

Beşiktaş'ın ŞL sayesinde, Fener'in de kripto geliri ve Ali Koç sayesinde eli daha güçlü. ŞL'de biz olsak biz daha radikal hamleler yapabilirdik, Ali Koç gibi birisi zaten bizim başımıza zor geçer.
Üstad ne cl geliri geçen sene yoktu adamlarda yine ghezal rosie bir şekilde aldılar bu adamların bu taraftar sayısı geliri ile 20 milyon euro maaş bütçesini geçememesi lazım 30 milyon euro faizin faizine yetmiyor ben bu konuya anlam veremiyorum

ali koça gelince tüm servetini koysa borç kapanmıyor ali koç ne yapacak kripto gelirini bizde aldık tekrardan alacağız.
Bana bu iş mantıklı gelmiyor klübün biri 2 milyar borç diğeri 3.5 milyar borç diğeri 7 milyar borç
tek sızlanan klübü çeviremeyen biziz hakikaten mantık dışı

1-8 arası yapılacak fırsat transferi Coutinho gibi olur ama imkan vermiyorum. Gedson gelsin artık

Gelenler:

- Nelsson
- Cicaldau
- Morutan
- Barış Alper
- Boey
- Aanholt
- Aytaç
- Alpaslan
- Halil

Gidenler:

- Sekidika (k)
- E. Taşdemir (k)
- Linnes
- Donk
- Ozornwafor (k)
- E. Akbaba (k)
- Okan Kocuk (k)
- Falcao

Gecen sezon Okan ve Fatih ile Idare ettigimiz dönemi Iyi gecirdik

Muslera’nin gecmis basarilarindan dolayi keske Muslera olsa dedik Ama Muslera’nin durumu ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt