Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad ne cl geliri geçen sene yoktu adamlarda yine ghezal rosie bir şekilde aldılar bu adamların bu taraftar sayısı geliri ile 20 milyon euro maaş bütçesini geçememesi lazım 30 milyon euro faizin faizine yetmiyor ben bu konuya anlam veremiyorum

ali koça gelince tüm servetini koysa borç kapanmıyor ali koç ne yapacak kripto gelirini bizde aldık tekrardan alacağız.
Bana bu iş mantıklı gelmiyor klübün biri 2 milyar borç diğeri 3.5 milyar borç diğeri 7 milyar borç
tek sızlanan klübü çeviremeyen biziz hakikaten mantık dışı
Bizim kripto gelirimiz düşüktü çünkü firmayla girdik. Fener kendi tokenını koyduğu ürettiği için arzdan direkt aldı tüm geliri ve ico süreci de çok mantıklıydı.

Rosier ve Ghezzal maliyetleri geçen sene çok düşüktü muhtemelen Etebo daha pahalıdır Ghezzal'den.

Fenerin borcu kapanmaz da Koç oyuncu alacakken kulüplere sponsorlukla ödüyor bonservis bedellerini, açıktan para verip sözleşme feshediyor bunla baş edemeyiz biz.

ne coutinhosu ya daha kaleci bile alamadık kapattık transferi belli ki korkaklık yapıp açıklayamıyolar

Bülent korkmaz alanya için gayet mantıklı bir hareket. Fakat esas mantıksız olanı çağdaş atana 3 hafta dayanamamış olması.

Acilen kulüplere td sınırlamasıda getirilmeli

Tamamda coutinhonun kiralık bedeli geçen sene 8.5 milyon hadi maaşını ödediler coutinho gibi adamı beleşemi kiraya gönderecekler
pjanic ile coutunhio bir değilki aralarında dünyalar kadar fark var
Barcelona maddi sıkıntı içinde. Elinden Messi'yi kaçırdı. Bu maaşları veremiyorlar artık. Muhtemelen genç yeteneklere yönelecekler. Belki altyapı

Bizim kripto gelirimiz düşüktü çünkü firmayla girdik. Fener kendi tokenını koyduğu ürettiği için arzdan direkt aldı tüm geliri ve ico süreci de çok mantıklıydı.

Rosier ve Ghezzal maliyetleri geçen sene çok düşüktü muhtemelen Etebo daha pahalıdır Ghezzal'den.

Fenerin borcu kapanmaz da Koç oyuncu alacakken kulüplere sponsorlukla ödüyor bonservis bedellerini, açıktan para verip sözleşme feshediyor bunla baş edemeyiz biz.
o paraları alacak olarak yazıyor ama ilerde hibe eder mi bilinmez

Adamların iliklerine kadar işlemiş ŞİKE.

Benim anladigim Barca 1 milyonun dahi hesabini yapiyor. 2 milyon biz, 2 milyon da sponsor verse 4 milyon euro. 4 milyon Euro Barca icin neredeyse 6 milyon kar demek. Coutinho gelmek isterse aliriz da Cica ne olacak? Ayrica hem Gedson hem Coutinho gelirse Gedson 6 oynar.
Bence yalan haber ama gercekse Coutinho + 6 numara daha mantikli

Sanki Ali Koc 200 milyon euroyu gozden cikarmis gibi. Hibe olarak degil de kasa kolayligi gibi. Fakat mutlaka hibe de edecektir.

Keremin babası fenalık falan mı geçirdi demiş menejeri,
Milyonları alırken paraları sayarken de fenalık geçiriyorlarmıymış, futbol bu temas ta olcak kavga da, doğuda-30-40 derecede vatan için savaşanların babaları yok sanki. Fenalık geçirmişmiş töbe yarabbi, valla bak Keremcim oklar tersine dönerse kendini anadoluda bulursun sölim sana, taraftara gıcık gitme, o menejerini değiş kulüp affetmişken ona bok yemek düşer.
Kerem de ciddi sıkıntı sezinliyorum inşallah ben yanılırım ama sanki sevilmiyor, gol sevinci tek başına felan

IMG_20210906_133545.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt